2020-01-10
前排爸爸媽媽慶祝結婚週年紀念🥰因為媽媽鍾意食海鮮,所以入左西貢慶祝🦞我又跟埋去痴餐🤤 叫左三人餐打底,再另加左幾款餸🦀真心超滿足先講講今次試嘅新口味先🤤蒸鮑魚就食得多喇🤭但係 #椒鹽鮑魚 我就真係第一次試,口感出奇地夾喎😮外面酥脆咸香,內裡彈牙鮮甜🤤每人得一隻實在唔夠喉🤣#龍蝦芝士伊麵 都相當出色☺️啲芝士多到好似湯咁浸住啲伊麵🥰啱哂我呢啲芝士控😆 #蒜蓉粉絲蒸扇貝、#椒鹽賴尿蝦、#薑蔥炒蟹 等等都一如以往咁惹味🤤爸爸每次嚟都一定會加個 #海膽炒飯☺️大大兜食得過😚下次唔知可唔可以試下雙份海膽炒呢😋另外仲叫左個 #酥炸生蠔,但呢個就表現麻麻😣外面個脆皮無味,蠔又比較細隻😕冇下次了🤦🏻♀️差啲唔記得個 #酸薑皮蛋,都幾溏心架😋#搭免費車入去#慳左嘅車錢夠食多款海鮮#最後人均消費470#食到咁多款海鮮抵哂啦#仲打包左海膽炒飯當晚餐#foodie #yummy #seafood #camerafirst #吃貨 #相機食先 #運動就是為了吃更多
#搭免費車入去
#慳左嘅車錢夠食多款海鮮