2017-10-08
最鍾意食雞煲同埋打邊爐,呢度真係我嘅天堂,一入去 有私人卡位坐,同埋有獨立房 生日開P啱晒!私隱度夠高 嘢飲方面勁多選擇,總有一款啱晒你小菜有雞腳 花生同埋豆角,豆角同埋雞腳 都用泡椒 泡製成,好香的花椒味!好開胃刺身牡丹蝦 鮮甜,而且無腥味😋終於到咗主菜雞煲 ,雞肉好滑溜一啲都唔老,而且冇冰鮮味,最特別嘅係呢度 加了 麵筋 入去,炸了的麵筋,吸收了雞的香味 很有趣 而且也很香口🤤 像吃油炸鬼一樣!海鮮拼盤真係頂呱呱,👍🏼連我一向食慣好野嘅朋友,都稱讚呢度海鮮好新鮮,仲要有半隻手掌咁大嘅鮑魚!順便一提呢度嘅魚片,係用星斑切片的,口感嫩滑,而且魚皮充滿骨膠原!女人想皮膚好,真係要食多啲😻芝士丸 黑墨魚丸,都值得推介!丸子 不單止冇雪藏味,而且好彈牙 咬落去芝士馬上節出嚟!超正😽湯底我哋就叫咗凊湯,湯底好鮮甜 而且好香嘅蕃茄味,仲有好多粟米係入面,完全唔似出面 淨係加左味精嘅湯底👍🏼最後仲有 3.6北海道 牛乳布甸,牛乳又香又滑!食完鹹野最啱食甜品啦!🤤 仲有大家記得 貓頭鷹時段9:30pm後有8折優惠,即$222食火鍋免加一、免前菜 、免醬油,如坐房每位+$20。呢度嘅菜 係自己攞嘅,但
嘢飲方面勁多選擇,總有一款啱晒你
完全唔似出面 淨係加左味精嘅湯底👍🏼
呢度嘅菜 係自己攞嘅,但係大家都記得食唔晒唔好攞咁多,千祈唔好做大晒鬼😫
最後服務員嘅態度都好好,走嗰時會微笑 同我地講拜拜,見到我哋湯少,就會主動幫我地加湯,真係好抵讚!