2023-05-07 100 瀏覽
💖 花斑茶社 (城·點) (屯門)✨屯門啟發徑8號城·點地下G2號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️如果心情好差大家通常會做啲咩?🌚通常我就真係會去買一杯珍珠奶茶氹番自己🤣今日落大雨整到條牛仔褲濕晒😭心情差到極點😩行過花斑即刻見到希望😆-黑糖珍珠厚鮮奶🐯 $32一如既往叫咗我最鍾意嘅珍珠厚鮮奶,最鍾意就係佢哋啲黑糖味好濃郁,甜得來又唔會話好膩😍珍珠嘅口感好彈牙,煙煙韌韌,簡直就係我嘅最愛❤️-白桃烏龍茶🍑 $28白桃烏龍茶係店員哥哥幫我揀嘅,因為本身諗住買俾Jenny,所以就叫店員哥哥推介😆估唔到真係幾出色㗎 !飲落去好清新🌿好夠味,烏龍茶底帶有少少苦澀,岩哂鍾意飲茶嘅朋友仔。入邊仲有啲白桃粒增加口感好唔錯㗎!想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

💖 花斑茶社 (城·點) (屯門)
✨屯門啟發徑8號城·點地下G2號舖

-黑糖珍珠厚鮮奶🐯 $32