2021-07-07
今日去開天后做嘢遠遠已經聞到香噴噴🤤真係忍唔住停低腳步係呢間Mr.W買左兩盒古早味蛋糕返屋企品嚐😋呢間Mr.W堅持源用日本麵粉👍每日新鮮烘焙出一個又一個鬆軟蛋糕🍰仲不添加任何防腐劑😍食多幾件都好放心😍呢度只有5️⃣款特色口味選擇😄而且一盒仲可以㨂兩隻味道🤤棗蓉蛋糕充滿住紅棗泥溫順甘甜😋紅棗味濃勁足料👍蛋糕仲保持到濕潤🥰每一口都感覺好養生😍原味鮮奶蛋糕四款之中蛋味算係最濃的😉軟棉棉一件又唔會有空氣感🤣喜歡搭配咖啡當早餐!無花果蛋糕平時鍾意成粒食既無花果😬第一次食呢個口味既蛋糕🍰這件入口後是滿滿蛋香但不甜膩😋再來會嚐到無花果既香氣之外仲可以咀嚼到脆脆的無花果籽🤩有驚喜!紅豆夾心蛋糕蛋糕低部鋪滿紅豆😍味道清甜而且煲到好軟淋🤤這層紅豆蓉好香濃棉滑‼️十分推介💯 蛋糕部分濕潤鬆軟👍口感綿蜜😉屋企人秒清😆😆
棗蓉蛋糕
原味鮮奶蛋糕