2020-07-04
《可能係全世界最抵deal 既串燒🍢》———————————————-🐣美味佳好耐無食串燒,於是就專登行去紅磡舊區食美味佳。咁耐無食,仍然非常地道,加埋十年如一日既懷舊金曲做背景音樂,果然風味十足!😋-如果有食開串燒嘅人都知道,出邊閑閑哋都起碼要幾百蚊,仲可能食唔飽。呢度勝在抵食夾大件,而且有返啲質素,啲姐姐有好有人情味🤗-一坐底就我地叫左招牌燒雞全翼同燒雞中翼,外脆內嫩,相當juicy❤️再黎豬腩肉、豬頸肉、牛舌、雞軟骨同牛油焗金菇,全部都係即叫即燒。佢而家仲將外賣分開咗第二間鋪去燒,所以由入單度擺上台只需要大概10分鐘。中間頂唔順,實在太正,嗌左罐可樂gur gur 佢!最段再encore 多次我地覺得最好食既豬腩同豬頸肉,啖啖肉,相當滿足。但提提大家,如果大家唔食得好辣既,就千祈唔好叫加辣,其實佢本身嘅孜然香料都已經非常惹味😆⭐️價錢參考:招牌燒雞全翼、燒雞中翼:$27/三串 (自由配搭)豬腩肉、豬頸肉、牛舌:$13/串雞軟骨:$15/兩串牛油焗金菇:$18/碟可樂:$7/罐- 🍌抵deal 指數:8/10💰人均消費:$100內📍美味佳:紅磡寶其利街2號地舖☎️92357213⏱星期一
———————————————-
🐣美味佳
⭐️價錢參考:
招牌燒雞全翼、燒雞中翼:$27/三串 (自由配搭)
豬腩肉、豬頸肉、牛舌:$13/串
雞軟骨:$15/兩串