2020-07-07
//#黃店地圖系列間野叫:黑布小巷邊度黎:旺角黑布街104號地下D號舖▪台式肉蛋吐司 $46 (Goodmalling app優惠:$36)8.5分台灣打卡吐司 禾當然唔會錯過 呢份唔止打得卡 仲好真材實料 選用美國大草原穀飼豬排 大唔大草原禾就唔知 不過禾就食得出肉質夠紮實 有肉汁又肥瘦均勻 唔係那到鬆泡泡嘅垃圾豬排 塗上秘制醬汁 鹹甜俱備 令禾欲罷不能.麵包好重牛油味得黎又唔討厭 烘到外脆內軟 加上煎蛋嘅汁汁 滿足感充斥著整個口腔 值得翻兜 鍾意食辣嘅 仲可以挑戰魔鬼椒口味.《優惠貼士環節》(非廣告 我係真心架~):
#黃店地圖系列
間野叫:黑布小巷
邊度黎:旺角黑布街104號地下D號舖
▪
8.5分
《優惠貼士環節》(非廣告 我係真心架~): Download “Goodmalling” app 裡面有好多唔同小店嘅優惠 當中包括黑布小巷 唇茶 幸福駅等顏色小店 用左優惠 呢份吐司足足平左$10蚊啊 明益你啦