因為家住油塘在地鐵出口就看到有間叫(唐包點),(唐包點)都有好多食物可供選擇,好像今天的我無煮飯就買左隻:足料糯米雞$25,內有雞翅、叉燒、咸蛋黃、少許馬蒂和豬肉碎,食材豐富而且味道適中,還有好香荷葉味,好味過去酒樓食。秘製豬軟骨飯$29,都幾多豬軟骨仲好腍又不會散,薯仔都好入味,白飯一粒粒,加少許汁更加好味,食多碗飯都可以。菜肉包$7,肉就多左些,如果菜和肉各一半就好啦!香菇雞包$7,香菇雞包就做到肉和菜各一半,而且好多木耳,木耳加上椰菜和豬肉混合一齊,食時覺得爽口感覺仲帶有肉香,包的皮都幾軟棉熟。白饅頭$5,外皮比較實左些,但有嚼口。香滑奶茶$12,都幾滑仲好飲過一些茶餐廳,好濃郁的奶茶香味又唔太甜,而且買回家放在雪櫃幾時想飲都得,十分方便。👍👍😋+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊

+++++++++++++++