2020-10-03
《好堅嘅堅果奶茶💛》———————————————-#Nuttea 🥤- 呢間超人氣黃色茶飲店我諗無人會唔識,主打堅果製成既純堅果奶,非常健康,加以不同既茶底、水果配搭出不同口味,而且奶蓋濃厚而充滿堅果香🌰-因為做緊辦公室優惠,今次我同同事叫咗兩杯, 一杯係伯爵朱古力堅果奶蓋茶,另一杯係四季春堅果奶蓋茶,現場落單第二杯就半價,超級抵deal😍-伯爵朱古力堅果奶蓋茶係招牌產品,每日限售100杯!杯上面好貼心咁寫明飲法,先用小鏟子食少少上面既奶蓋,再45度咁連埋啲茶底一齊飲,最後再均勻攪拌,好有層次😎-加咗朱古力既堅果奶蓋好香濃,質地柔滑,甜而不膩,好似蛋糕上面既mousse。同事們就覺得四季春堅果奶蓋茶既茶味更加優勝,完全唔澀,甜度適中🥰-⭐ 參考價錢︰(已折扣)伯爵朱古力堅果奶蓋茶︰$46四季春堅果奶蓋茶︰$17🍌 抵deal 指數:8/10
———————————————-
#Nuttea 🥤
⭐ 參考價錢︰(已折扣)
伯爵朱古力堅果奶蓋茶︰$46
四季春堅果奶蓋茶︰$17