餐廳: 一風堂 (Lab Concept 金鐘廊)
資訊:

深宵時間同寶寶加班到未食嘢,竟然發現一風堂有特別嘅餐牌,叫咗特價嘅雞醬油同正價既小白丸,快快脆脆食完喂飽自己個肚😭🤰🏻。等正餐之前,有冇人同我一樣都好鍾意辣芽菜,我次次都食咗成兜,仲可以添加😈😈小白丸湯底係豬骨,配左一塊薄叉燒同埋大概四五啖拉麵,宵夜時分啱啱好。拉麵底叫咗超硬,好有咬口,啱晒我😻;湯底係濃郁嘅豬骨湯,冇味精,食完碗麵嗰時順手飲埋🤤。雞醬油就普普通通,配溏心蛋(呢個正!)、魚蛋、幾塊滑雞片。始終,唔係經常食,所以唔係好食得慣。但係佢全日做緊特價50幾蚊就食到,但係只限口痕都諗得過😼。金鐘除咗頹飯之外,大家宵夜時段嚟食都不失為一個好嘅選擇啊🤤-雞醬油 | $58小白丸 | $44-一風堂金鐘金鐘道93號Lab Concept 金鐘廊1樓F04-F06舖-
小白丸

雞醬油

金鐘除咗頹飯之外,大家宵夜時段嚟食都不失為一個好嘅選擇啊🤤
雞醬油 | $58
小白丸 | $44