2019-03-06
第一個POST決定分享小店:同一個價錢唔同嘅地區有唔同嘅選擇~🤪依家位於長沙灣既美式漢堡店有平民嘅價錢、意外高質嘅野食!!👏🏻排隊入座後,自助形式出去買嘢食,過咗大概10分鐘到就有新鮮熱辣嘅漢堡食啦!🤤我地分別叫左大烤菇牛肉漢堡同鄰居漢堡,可以試到多啲唔同味🍔大烤菇牛肉漢堡既手打牛肉扒有超多肉汁!大烤菇都冇overcooked好JUICY!配埋用咗嘅芝士🧀、洋蔥番茄生菜🍅🥬,食落好fresh唔濟,狼狽都要繼續食啊🤤!而圖後既鄰居漢堡除咗手打牛肉扒之外,仲多咗菠蘿🍍同煙肉🥓~識嘅時候菠蘿味會比較重,其他配菜啲味所以唔係好食得出🤔所以我鍾意前者多啲🤤我哋另外加咗個$18轉餐,包左薯條🍟(有番薯條同普通薯條兩溝!)同嘢飲🥤,大滿足呀🤤🤤🤤另外,佢哋嘅水牛城雞翼無論係辣味甜度都控制得啱啱好!👍🏻隻雞翼火候控制得啱啱好,雞翼所以外脆內軟!😍配埋個秘製醬汁,有辣味蒜味牛油味醋味,熱辣辣上碟,痴線阿,媽媽真係好好食呀,我形容唔到有幾好食呀!😋😋😋-大烤菇牛肉漢堡 鄰居漢堡 | $60 | 🇺🇸鄰居漢堡 | $60 | 🇺🇸水牛城雞翼 | $30 | 🇺🇸-
排隊入座後,自助形式出去買嘢食,
大烤菇牛肉漢堡 鄰居漢堡 | $60 | 🇺🇸
鄰居漢堡 | $60 | 🇺🇸