2021-10-04 212 瀏覽
Little Bao有幾特別嘅fusion菜式,食落有驚喜,而且環境幾舒服,值得一試👍🏻【Pork Belly Bao 招牌豬腩包】$88個包唔係平時西式嗰啲漢堡包,而係有少少似中式甜甜地嘅饅頭,但就更加軟熟香口🤤豬腩肉肥瘦適中,煎得香口,再加芝麻醬幾好味😆【Fried Chicken Bao 三黃雞包】$98炸雞外脆內嫩,而且有輕微花椒味嘅沙律醬,加酸酸嘅黑醋,喺其他地方冇食過呢個汁,幾特別又惹味😋【Shrimp Tacos 墨西哥炸雲吞】$98炸蝦雲脆卜卜,上面有啲菠蘿同牛油果醬,有花椒嘅味道,食完有少少麻,但唔係好辣,幾特別😆【Yuzu Maple Soda】$48好清新嘅柚子梳打,再加左柚子楓糖同紫蘇,好refreshing😛【Guavalada】$58番石榴汁加柚子梳打,再加一片熱情果,仲有杯邊沾滿梅子粉,酸酸甜甜,飲完好開胃,我好鍾意❤️

【Pork Belly Bao 招牌豬腩包】$88

【Fried Chicken Bao 三黃雞包】$98