@twinkie.cookies 🍪同 @teemtonefai 🍨身邊朋友同事都分別推薦🤗,估唔到佢哋竟然合作岀Ice Cream Cookie Sandwiches🥪真係一次過滿足2個願望😆🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂#小胖遊旺角🐠 #小胖遊尖沙咀🐠 —————————————————🔹Matchamisu with Matcha Ice Cream $78 第一層係脆中帶煙靭嘅美式曲奇🍪,香濃抹茶略甜,配上第二層同香港🇭🇰著名甜筒輝雪糕🍨crossover濃郁幼滑抺茶🍵雪糕,冰凍雪糕絕對係夏日大滿足,超透心涼❄️少少融化雪糕質感令曲奇唔會好dry😋底層Matchamisu絕對令我哋驚艷😳 Matcha Brownie cookies好鬆軟🥰,似蛋糕質感,而夾心Matcha Mascarpone cream抹茶味超醇厚回甘💚濃縮抹茶精粹,好rich豐厚口感🤤抺茶甘香一直喺口中縈繞,食完都唔覺得膩🧚🏻愈食愈上癮✨每一層各自精彩,好似交響樂一樣🎼,完美將抺茶🤤清新濃厚味道立體呈現出來,層層堆疊,3層抹度的享受!—————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑性價

🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂

#小胖遊旺角🐠 #小胖遊尖沙咀🐠