餐廳: The Wall Street Bar & Lounge
資訊:

6天前 0 瀏覽
上星期同朋友生日,嚟到呢間位於尖沙咀嘅The Wall Street Bar and Lounge,呢度嘅樓底好高,裝修帶有英倫風格,好有格調~🔹燒牛肉他他配牛油果燒牛肉他他幾好食,加上蕃茄粒,洋蔥碎,牛油果,成個感覺都唔錯!🔹忌廉菠菜三文魚扁意粉意粉煮得剛剛好,非常瓜汁,忌廉非常香滑,加上三文魚嘅份量都唔少,每啖都食到三文魚同蟹籽👍🏻🔹慢煮煙燻黑毛豬叉燒煙燻黑毛豬叉燒好有儀式感,上枱時仲有煙冒出,叉燒煮得恰到好處,成為呢餐飯嘅記憶點🥰🔹Berry Run Berry個底係用咗提子乾烏龍,加上藍莓同埋乳酪汁調製而成,帶有微酸,好開胃!餐廳內仲有一個房間可以包廂,入面有得唱K,私隱度極高👍🏻

🔹燒牛肉他他配牛油果

🔹忌廉菠菜三文魚扁意粉

🔹慢煮煙燻黑毛豬叉燒

🔹Berry Run Berry

餐廳內仲有一個房間可以包廂,入面有得唱K,私隱度極高👍🏻