2021-11-11
今晚要食得夠趣🤣 試吓呢個🧆 若果兩個人都揀漢堡扒 仲有 #二人套餐我地揀咗3️⃣ $338先每人有 #麵豉湯 #沙律菜 同 #配菜然後主菜出場~#芝士蛋蒜和牛漢堡扒 (中)見到個樣 唔好以為係肉丸 其實係 #熱石 #漢堡扒 旁邊配有 #芝士蛋 中間大大個 #和牛漢堡 可以自己動手整 #漢堡扒 上面配有芝士&香蒜一上枱 本身塊鐵板都係熱 所以個芝士蛋好快就熟咗 同埋充滿漢堡扒嘅香味每人再付上鐵鏟 可以砌肉扒係另外塊熱石到動手整迷你漢堡扒 每個位再有埋吸煙喉 所以唔會食到成身油煙味 好貼心❣️肉丸好juicy 雖然鏟小件自燒漢堡扒時會流失咁啲肉汁但燒完 仍然仲有肉汁😋所以記得睇吓坐位上張紙說明點燒先 會效果更好😉😅😅唔知我係咪整得太撈攪😅😅有個店員哥哥行咗過嚟教我🤣之後果然整得更好 服務一流👍🏻塊熱石由於會慢慢降溫 不過店員會咁上下自動過嚟幫你換熱石 非常好👍🏻二人餐除咗每人一份中size 漢堡扒之外 仲跟多個 #丼飯 我地呢個就係 #月見味噌牛丼飯 碗丼好足料 個個面都舖滿肥牛 中間再加隻 #溫泉蛋 撈勻食時發現仲有金菇 個汁同個蛋好match 而汁嘅份量好夠只係食完個主菜漢堡扒 已經冇幾
今晚要食得夠趣🤣 試吓呢個🧆
若果兩個人都揀漢堡扒 仲有 #二人套餐
我地揀咗3️⃣ $338
先每人有 #麵豉湯 #沙律菜 同 #配菜
然後主菜出場~
#芝士蛋蒜和牛漢堡扒 (中)
見到個樣 唔好以為係肉丸 其實係 #熱石 #漢堡扒
旁邊配有 #芝士蛋 中間大大個 #和牛漢堡
可以自己動手整 #漢堡扒 上面配有芝士&香蒜
肉丸好juicy 雖然鏟小件自燒漢堡扒時會流失咁啲肉汁
二人餐除咗每人一份中size 漢堡扒之外 仲跟多個 #丼飯
我地呢個就係 #月見味噌牛丼飯
碗丼好足料 個個面都舖滿肥牛 中間再加隻 #溫泉蛋
只係食完個主菜漢堡扒 已經冇幾多quota 食個丼飯🤦🏻♀️
套餐仲配有飲品 我地就選擇咗另加 $18 要特飲
#西柚特飲
其實就係西柚梳打 好大杯 唔會太甜 想酸啲仲可以 篤多幾吓啲檸檬
食到咁飽可解膩😁