西偲名屋My Sunshine House❤️今日有陽光,又有藍天,每次經過西偲名屋都勁多人排隊食,感覺到小店的悠閒,好期望一個很 relax 的tea。終於入到黎食啦😚😚 嘆個靚下午茶🥳見到門口位置勁正,好唔錯❤️舖左人造草地,又有3張枱,下次可以帶埋狗仔過黎食呀😚一定好開心呀🥰老闆娘勁nice呀,一腳踢既情況仲咁好笑容😍我地嗌左嗰「曬冷下午茶」 ,一上枱勁吸晴囉,因為我坐左out door位置,路人經過都望一望呀💕食物好豐富呀,分開三層,第一層係自選蛋糕🧁曲奇餅🍪第二層係明太子雞翼,香草腸,豬柳扒,煙三文魚⭐️第三層係沙律😚鮮果杯,雜錦水果,牛角包🥐蛋沙律三文治🥪再配咖啡☕️牛角包🥐勁香脆,三文治好足料🤩明大子好夾呀😍西款蛋糕🍰味道不甜,特別喜歡綠茶🍵白朱古力🍫蛋糕🍰好fresh😙😙嗌左杯Latte,夠奶味,好香滑,咖啡味道好出,很是不錯😚Cappuccino 奶泡打得好foam ☕️喜歡喔💕西偲名屋地址:西貢市場街25號地舖

西偲名屋
地址:西貢市場街25號地舖