2021-05-12
《漢堡專門小店🍔》———————————————-#Fratelli Restaurant 💛-今日又嚟到觀塘工廈度覓食啦,真心有好多隱世美食,仲要係良心小店,點可以唔撐下!鋪頭主打burger,種類豐富,另外亦有提供唔同嘅Dinner Set~-🐷 德國脆皮鹹豬手炸得皮脆肉香,非常細心咁已經切好哂,伴有香滑creamy嘅薯蓉,質感細滑無粒粒👍🏻跟餐配有餐湯同牛油果藜麥沙律,甜品仲有熱辣辣嘅朱古力心太軟雪糕添!-🐮 Burger set就叫咗非常吸引嘅安格斯漢堡扒,大概七成熟,配搭埋大大件鵝肝,油香十足,超級肥美,一咬落去就爆哂肉汁,牛味香濃,配上芝士簡單係冇得輸😉 而且Burger會有薯條同餐湯,亦不設加一,都幾抵食😜-🤴🏻👸🏻 飲品我哋專登加購咗特飲,「黑馬王子」同「白雪公主」個名夠哂吸引,大家估唔估到係啲咩呢?黑馬王子係可樂加朱古力雪糕,而白雪公主就係雪碧加海鹽雪糕🍦,好味得嚟超級邪惡,啱哂配呢啲煎炸嘢嚟食!-⭐ 參考價錢︰德國脆皮鹹豬手伴薯蓉: $188(+$18特飲)法式鵝肝安格斯牛肉漢堡:$138(+$18特飲)🍌 抵deal 指數:7/10💰 人均消費:$180
———————————————-
#Fratelli Restaurant 💛
⭐ 參考價錢︰
德國脆皮鹹豬手伴薯蓉: $188(+$18特飲)
法式鵝肝安格斯牛肉漢堡:$138(+$18特飲)
🍌 抵deal 指數:7/10
💰 人均消費:$180