2022-05-20
🤎Sodam Chicken (銅鑼灣)🧸銅鑼灣耀華街3號百樂中心7樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️呢間餐廳之前已經嚟過一次㗎啦,因為我知道佢哋平時有做炸雞放題😍跟住嘢飲又大杯好抵食㗎今日同朋友諗住搵個地方享受晚市堂食。佢話好想食炸雞啊所以我就帶咗佢嚟呢度!因為我知道呢間餐廳有一款新嘅Menu係黑糖脆脆炸雞我勁想試😋炸雞+焗雞+額外口味+Pizza+小食放題🤤 $156(90分鐘)因為太多款選擇啦,我決定介紹吓大家食最好味嘅食物黑糖脆脆炸雞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蜜糖芥末香蔥炸雞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️檸檬有子炸雞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️甜酸炸雞⭐️⭐️⭐️⭐️黃金鹹蛋炸雞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蜜糖蒜香焗雞⭐️⭐️⭐️⭐️韓式辣泡菜⭐️⭐️⭐️⭐涼拌水冷面⭐️⭐️⭐️⭐飲品方面係買一送一嘅,好大杯都好抵飲㗎 !我今日加左$58叫咗一杯菊花蜜同埋一杯提子特飲🤭個杯仲大過我塊面🤣想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
🤎Sodam Chicken (銅鑼灣)
🧸銅鑼灣耀華街3號百樂中心7樓
因為太多款選擇啦,我決定介紹吓大家食最好味嘅食物
黑糖脆脆炸雞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
蜜糖芥末香蔥炸雞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️