2021-09-14 92 瀏覽
《牛角包窩夫》「不如我哋去食croffle」 「咩係croffle?」「係牛角包整嘅窩夫」🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍呢間cafe好可愛,入到去就好似去緊韓國嘅cafe咁,裝修好有心機,幾乎每一個位置都係打卡位。🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍我哋叫咗Vanilla Latte $35一上枱第一時間覺得好靚,牛奶同咖啡形成咗好靚嘅漸變層,飲落好順滑,比例來講牛奶俾咖啡多,啱晒我呢啲飲唔到苦咖啡嘅人。Blueberry cream cheese croffle $60呢個招牌果然冇令我失望,賣相好靚,食落去好脆、好香,口感仍然係牛角包嘅千層酥皮。而酸酸甜甜嘅乾果,令人成碟食晒都唔會覺得膩。Basque cheese cake $60芝士蛋糕都係好靚,芝士味濃,最上面嗰層係焦香嘅,好似蜜糖嘅甜,完美配搭下層嘅芝士蛋糕同餅底。Kactus Koffee (佐敦)佐敦文英街47號地舖
《牛角包窩夫》
「不如我哋去食croffle」
「咩係croffle?」
「係牛角包整嘅窩夫」

🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

我哋叫咗
Vanilla Latte $35

Basque cheese cake $60

Kactus Koffee (佐敦)
佐敦文英街47號地舖