2023-05-01 212 瀏覽
💖 喜多嬉牡蠣屋 (中環)✨中環擺花街1-7號一號廣場地下9號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️喜多嬉嘅生蠔全部都係北木島直送嘅生蠔🦪,每隻都大大粒😌雖然地方細細但係勁多人晏晝入去食😳大家如果要食嘅話記得記得一定要預約‼️-90分鐘鐵板烤牡蠣帆立貝🦪 $498呢一個放題套餐仲包左一個九宮格嘅放題前菜🍱,有日本直送象拔蚌刺身、二色燒白鰻魚🐍、手工月見燒烏丸、喜多嬉牡蠣茶漬飯🍚、天婦羅秋葵、天婦羅紫蘇葉吞拿魚蓉時令沙律🥗、喜多嬉牡蠣刺身、時合沙律同日式漬物等等。我哋兩個人大概食咗30隻左右😳平時如果單點嘅話一定好貴🥺仲要隻隻都咁大隻唔會話第一round最好😆每一隻都好肥美,我地可以qrcode落單無限order生蠔仲有得揀要唔要配料🤩好貼心✅另外我覺得最好食嘅就係佢哋個牛柳粒,用咗少少南乳去調味😎好好食!想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

💖 喜多嬉牡蠣屋 (中環)
✨中環擺花街1-7號一號廣場地下9號舖

-90分鐘鐵板烤牡蠣帆立貝🦪 $498
呢一個放題套餐仲包左一個九宮格嘅放題前菜🍱,有

如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

2023-04-27