6天前
《用心高質外賣🏡》———————————————-#急便丼 🍱-無飯家庭每晚諗食咩都係一大難題,呢間日式外賣小店非常高質,啱晒買返嚟同屋企人一齊happy share-🐽 日式豬軟骨丼份量十足,豬軟骨軟淋,入口即化~炆得好淋,一咬就化開,值得一讚👍🏻 燒汁略帶微甜嘅香味♥️-牛肉壽喜烏冬和牛肉質嫩滑,肉味香濃🤤壽喜燒湯底濃郁得來唔會死鹹,我哋另外仲加咗個野菜豚肉麵豉湯,同樣出色😚-小食選擇都好多~和風紫菜小丸子每粒裡面有大大粒章魚,煙韌彈牙🐙飛魚子玉子燒表面有一大堆飛魚子,口感一流~吉列蝦、吉列蠔同唐揚炸雞粒,全部都炸得好香脆,炸粉唔會太多🔥 煎粟米豚肉餃子吉列豬外脆內軟,超厚肉汁,好香豚肉味🥟-小店非常用心,聽店員講佢哋每個禮拜都有唔同嘅優惠,值得附近街坊一試~-⭐價錢參考:日式豬軟骨丼:$57蘋果綠茶牛肉壽喜烏冬:$53野菜豚肉麵豉湯:$10和風紫菜小丸子:$34飛魚子玉子燒:$20吉列蝦:$24吉列蠔:$28煎粟米豚肉餃子:$22唐揚炸雞粒:$28🍌抵deal 指數:7/10
———————————————-
#急便丼 🍱