2021-06-12
即叫即做壽司,刺身,手卷,魚生飯🇯🇵住喺紅磡嘅人真係好幸福呀😍嗌左十份壽司,一個人chill😜藍鯨中拖羅壽司,雖然脂肪沒有大拖羅咁豐盈,但油香四溢,魚既油脂入口即溶🙌🏻而藍鯨大拖羅既油脂分佈好平均,雖然係肥美,脂肪精華味道濃郁,但真心唔覺油膩❤️日本馬糞海膽壽司,馬糞海膽既味道軟滑清甜,食落帶點回甘,很適合我既口味😗牡丹蝦壽司,新鮮彈牙😜不需配醬油和芥茉,清清的蝦味😚活赤貝壽司,鮮味十足,喜愛口感的朋友一定會喜歡💕油甘魚腩壽司,肉厚肥嫩,我超愛🤤珍寶甜蝦壽司真係好大份😍北海道帶子壽司✅油甘魚壽司,口感油滑幼細有魚味👀最後再外賣左兩個手卷,三色手卷,海膽配碎蔥吞拿魚腩,三文魚子,壽司飯很不錯,感覺新鮮,而海膽配碎蔥吞拿魚腩真係口感既衝突😄配上三文魚子,好有口感🥰海膽和油甘魚手卷真係無得輸,海膽手卷放入口中隨即化開,鮮甜滋味,油甘魚甘香甜美😜