2024-06-20
🍽️《美滋鍋》星期五放工一大班人食咩好?梗係火鍋🍲喇~大家烚吓烚吓,不知幾方便。今次嚟到位於旺角地段家樂坊8樓嘅-「美滋鍋」。我哋喺夜晚9:30之後先入座~可以無限時任吃任喝到凌晨兩點~啱哂一大班fd 子。價錢亦都好抵食每位$198起,仲有超過100款火鍋配料同埋飲料無限供應。重點,酒鬼嘅你地,呢度係有啤酒飲㗎,唔會額外收費。我哋今次點咗B精選套餐 6+1小鮮肉放題套餐,可以任食美國PRIME牛下肩。而火鍋湯底叫咗鴛鴦鍋,店舖推薦嘅膠原蛋白養顏美容鍋+特濃沙嗲鍋。店員上完火鍋湯底之後就即刻就一啖膠原蛋白養顏美容鍋嘅湯底,滿滿嘅膠原蛋白吖♥️除咗可以任叫丸類、菜類,出面亦都有小食區添。重點推介1️⃣美國PRIME牛下肩:牛肉唔點任何醬汁都好好味,牛肉味好濃厚。2️⃣有子沙冰:食完之後,飽到上心口,職員就安排柚子沙冰為大家消滯。咦~真係幾神奇喎。頓然無咁飽飽滯滯。其他食物I▪️🅐🅓🅓🅡🅔🅢🅢📌 旺角📍 登打士街56號家樂坊8樓803號舖
除咗可以任叫丸類、菜類,出面亦都有小食區添。
重點推介
其他食物