2024-06-15 9786 瀏覽
晚餐時段行過旺角 偶然見到個巨型戶外廣告牌介紹呢間嚟自新加坡嘅火鍋店 就去咗試一試😚 我地揀咗 B精選 6+1款小鮮肉放題套餐 可以食足2小時時令刺身拼盤一揀好鍋底 店員就拎咗呢隻刺身船俾我地可以食住先🫢 入面有三文魚 北寄貝 八爪魚同埋帶子 每款刺身都係一人一件湯底我哋加咗$50要鴛鴦鍋底 一次過試晒佢兩款皇牌湯底👑 膠原蛋白養顏美容鍋同埋清涼解熱雪耳鮮椰子鍋 店員建議可以先飲下膠原蛋白養顔美容鍋嘅湯 真係好滋補 同媽媽嘅老火湯有得揮🤣 另一個鮮椰子湯底就好鮮甜 煮蔬菜一流🥥 肉類我地呢個餐包括咗美國prime牛下肩胛 美國精選肥牛 美國四方肥牛 牛舌 紐西蘭羊肉卷 三黃鮮雞件同埋田野鄉村嫩豬花肉🐷 肉類基本都夠食 個人最鍾意美國prime牛下肩胛因為肥瘦分明 食完都唔會好膩🐮 海鮮種類都幾多 有竹籤蝦 鮮鯇魚骨腩 鮮鯇魚片 水魷魚 自家製蟹籽墨魚滑🦑 我就最鍾意佢嘅竹籤蝦 蝦肉口感彈牙🦐火鍋配料所有火鍋配料都係用店舖嘅平板電腦落單 更加方便衛生🫡 我地嗌咗自家製韭菜豬肉雲吞 迷你魚皮餃 粟米餃 白菜豬肉餃🥟 墨魚丸 牛筋丸 香菇貢丸 炙燒芝心丸 芝士雞肉腸 金沙魚腐 炸魚皮同埋脆炸

時令刺身拼盤

湯底

肉類

海鮮

火鍋配料
所有火鍋配料都係用店舖嘅平板電腦落單 更加方便衛生🫡 我地嗌咗自家製韭菜豬肉雲吞 迷你魚皮餃 粟米餃 白菜豬肉餃🥟 墨魚丸 牛筋丸 香菇貢丸 炙燒芝心丸 芝士雞肉腸 金沙魚腐 炸魚皮同埋脆炸午餐肉😉

蔬菜及豆類製品
要食得健康 梗係唔少得嗌返啲蔬菜食下🥬 淨係菜嘅選擇 呢度已經有七至八款 油麥菜 甜粟米 雲耳同湯底都幾夾 豆類製品有新鮮自家炸響鈴 生根 豆卜同埋鮮腐竹 當中新鮮自家炸響鈴真係好推介☺️

自助吧
主要分咗醬料區 飲品區 同埋小食區 入面有港式風味嘅街頭小食 咖喱魚蛋 魚肉燒賣同埋油炸鬼 咖喱味道唔會好辣 但幾惹味😝 仲有個沙律吧喺醬料區側邊🥗

飲品
埋單之後店員俾咗一壺柚子蜜沙冰我哋😮 味道唔算好甜 打完邊爐熱辣辣飲返杯凍嘢幾好👍🏻 另外出邊飲品櫃都有無糖茶 汽水同埋啤酒任飲㗎😍

甜品
通常放題嘅杯裝雪糕都係限咗一人一杯 冇諗過呢度可以任食 仲幾多選擇添🍦我地一次過試咗芒果雪糕 泰式奶茶雪糕 海鹽味雪糕 豆腐雪葩同埋檸檬雪葩 個人最鍾意豆腐雪葩 清清地咁 唔係度度有得食🫢

餐廳最平嘅套餐只需$198 如果9點半後入座就可以無限時食到凌晨兩點🕑 夠晒盡興啦✌🏻
美滋鍋🫕相當出名既新加坡火鍋放題,就係旺角家樂坊,光鮮亮麗既裝潢,超級豐富既自助區🌟超過20款甜品選擇,Tiramisu、迷你砵仔糕、Pancake機等,仲有勁多生果、醬料、即食小食等,冷泡茶好正,肚餓得濟食左炸午餐肉同炸漢堡扒,配埋日本麥啤唔錯🍻招牌湯底:膠原蛋白養顏美容鍋💁🏼‍♀️滾左就飲得,幾濃既藥湯,好好味😙果然係招牌,必叫!養生藥膳醉雞鍋,都係飲得既湯底,酒味唔算濃,藥材味就好出🤞🏻牛魔王黎喇!😈狂叫牛,上得好快,美國四方肥牛同美國精選肥牛味道相近,油脂好夠,大啖大啖食好正😮‍💨美國PRIME牛下肩胛,牛味好濃,肉質薄少少,另一個享受😎三黃鮮雞件,勁嫩滑既肉質,雞配兩個湯底都超夾,要食!🥳另一湯底配搭就係滑豆腐,可以連湯食👏🏻韮菜豬餛飩,皮滑韮菜餡味道幾好👍🏻芝士蝦丸,⼀咬爆芝士,真流心,好味😋估唔到食菜都係重點,因為有皇帝菜,好少見任食火鍋會有,好鮮好重口味,正🩵食物種類多而質素都好好,樣樣野食都高質😆全新甜品火鍋放題係$198起,性價比高到,開到凌晨兩點仲要9點後入座無限時🔥依個價錢加埋特色湯底真係超值,唔怪得之排晒隊,記住黎要book位!🙌🏻

日本麥啤

三黃雞件
皇帝菜
鮮海蝦
2024-09-18 0 瀏覽
旺角火鍋店「美滋鍋」最近全新推出咗甜品及地道小食自助區!120分鐘任食!價錢最平198HKD起。超級抵食!肥仔放工一於去食夠佢!自助區好豐富,醬油都有好多款 。熟食區有香港地道小食,例如咖喱魚蛋、燒賣及碗仔翅等港式街頭小食。甜品區好多種類,超過20款甜品選擇,比如提拉米蘇,懷舊砵仔及自動Pancake 機、雪葩 、雪糕 、雪條等等,全部都細細件可以試好多款!飲品方面,除左一般嘅罐裝、樽裝飲品同啤酒,呢度仲有自家製嘅無糖茶,好養生!湯底肥仔揀左鴛鴦鍋試晒兩款湯底,一邊係膠原蛋白養顏美容鍋。乳白色既湯底仲有好多菇菌,好滋潤養。另一邊係清涼解熱雪耳鮮椰子鍋味道,香而不濃,而且係獨家火鍋湯底。總結,火鍋配料超多,over100款!! 9:30pm後入座,仲可以無限時任吃任飲到凌晨兩點,真係超抵食!

2024-09-17 0 瀏覽
第一次食美滋鍋,揀左個鴛鴦湯底,蕃茄湯 x特濃沙嗲湯。2款湯底味道濃郁,蕃茄湯酸甜開胃,沙嗲湯微辣惹味🤤有幾款放題套餐選擇,叫左最平既套餐A,可以任食肥牛、豬花肉、羊肉卷、三黃鮮雞件、牛柏葉、餃子同海鮮 (海蝦、花蛤、鯇魚片、魚腩、蟹籽蝦滑) 。必點肥牛、雞件、蝦滑😆配料區超過100款火鍋配料,包括各類丸餃、蔬菜、小食、炸物。推介自家製響鈴、魚皮、腐皮魚卷🤤甜品區要讚一讚甜品區,非常多選擇,賣相都好精緻。比較特別既有天鵝形泡芙、自家製豆腐花。同埋有部Pancake機,揮一揮手就可以即刻幫你整熱辣辣既Pancake🤩飲品區有汽水、啤酒、冷泡茶(洛神花茶、茉莉綠茶、桂花烏龍茶)、仲有沙冰(芒果同柚子)😆9:30 pm後入座 無限時任飲任食到凌晨

配料區

甜品

飲品區

9:30 pm後入座 無限時任飲任食到凌晨
2024-09-13 1537 瀏覽
📍美滋鍋 -旺角@paradisegrouphk最近好多人都問我成日都打邊爐唔悶咩?講真其實成日食肥牛打邊爐都有啲悶嘅!不過依一間火鍋店的確好唔同,依間火鍋店食緊嘅除咗係平時打邊爐嘅配料肥牛、羊、雞 、豬、餃子、主食、自助火鍋配料、蔬菜之外~店內其實主打好多好多不同種類嘅甜品,大菜糕砵仔糕都係比較特別嘅,好多餐廳都唔會有!竟然依一間餐廳有齊晒,自助吧枱嗰度從來都唔會有空位,因為店員會好努力補貨,唔會令到客人失望!自助吧超過20款甜品選擇- 提拉米蘇,懷舊碎仔及自動 Pancake機,估唔到仲會有地道小食-咖喱魚蛋、燒賣及碗仔翅等港式街頭小食~真心要讚一讚碗仔翅,落足材料去熬製,十分足料,醋同胡椒粉自己任加,終於唔使俾人哋話貪心🤭🤭一入到店裏面,其實已經感覺好夢幻!好有少女氣氛,打卡一流📸唔怪之得咁多朋友喺依度聚會。我哋就叫咗旺角火紅同時性價比高既全新甜品火鍋放題($198起)可以揀鴛鴦湯底,方便大家聚會嗰陣時有兩個味道可以揀,{藥膳醉雞鍋+膠原蛋白養顏美容鍋}湯底一嚟到梗係要飲咗個養顏美容湯底,奶白色嘅湯底,望到都好治癒❤️‍🩹湯底唔會好重味精,而且仲有好豐富嘅膠原蛋白,仲有豆腐滋潤,淨
📍美滋鍋 -旺角
@paradisegrouphk

最近好多人都問我成日都打邊爐唔悶咩?
講真其實成日食肥牛打邊爐都有啲悶嘅!

一入到店裏面,其實已經感覺好夢幻!
好有少女氣氛,打卡一流📸
唔怪之得咁多朋友喺依度聚會。
我哋就叫咗旺角火紅同時性價比高既
全新甜品火鍋放題($198起)

湯底唔會好重味精,而且仲有好豐富嘅膠原蛋白,仲有豆腐滋潤,淨係個湯底都已經值回票價!
藥膳湯底反而唔係好重藥材味,勝在有少少醉雞嘅味道,烚牛肉都係一個唔錯,可以突出牛肉鮮味嘅湯底🙆🏻‍♀️

店內每日營業至凌晨2時,9點後入座無限時任食,無論收工幾夜都可以同班同事或者朋友過嚟一齊食,打邊爐之餘仲有豐富嘅甜品,滿足晒男士嘅胃口加埋女士嘅兩個胃😋

2024-09-12 1270 瀏覽
一排冇食美滋鍋,原來宜家性價比高咗咁多🤩!! 每位只須$198起,就可以食到超過過百款火鍋配料、飲品,全部都係無限量供應㗎🤤~ 最正嘅係於9:30pm後入座,仲可以無限時任食任飲到凌晨兩點‼️·湯底最好就揀鴛鴦鍋(+$50)一辣一唔辣,共有8款湯底選擇,個人最推薦當然係呢度嘅😻養顏美容鍋啦,乳白湯頭一睇就知足料😋,口感濃稠,係啖啖嘅骨膠原呀❤️!~~膠原蛋白養顏美容鍋 x 滋補養生香辣鍋~~·打邊爐就梗係要瘋狂食牛肉🐂啦,套餐C可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩、美國安格斯牛三角、安格斯封門柳等,個人最喜歡吃封門柳😻,軟軟韌韌好有咬口;而澳洲M6+和牛嘅雪花粉嫩🤗,牛肉會比較香濃。·海鮮種類都幾豐富,有得任食竹籤蝦🦐、沙白、花膠、鮮鯇魚骨腩🐟、青口、墨魚滑🦑等等,竹籤蝦一串一隻,肉質爽口彈牙,我都食咗成打,回哂本😆!! 仲有推薦大家如果揀咗美容鍋,記得落多啲花膠落去加料呀😋~·而自助區真係令人目不暇及🤩,差唔多係講得出嘅都有得揀,估唔到款式可以多到咁😚!! 火鍋配料推薦陳皮魚蛋、芝士蝦丸、腐皮魚卷、鵪鶉蛋、鱆魚丸等,芝士蝦丸中間係流心夾心😍,仲可以成功拉絲添!另外,地道小食/熟食
一排冇食美滋鍋,原來宜家性價比高咗咁多🤩!!

~~膠原蛋白養顏美容鍋 x 滋補養生香辣鍋~~
打邊爐就梗係要瘋狂食牛肉🐂啦,
而澳洲M6+和牛嘅雪花粉嫩🤗,牛肉會比較香濃。
竹籤蝦一串一隻,肉質爽口彈牙,我都食咗成打,回哂本😆!!
仲有推薦大家如果揀咗美容鍋,記得落多啲花膠落去加料呀😋~
另外,地道小食/熟食、甜品、飲品都同樣有好多款揀,個人特別推薦自家製豆腐花、砵仔糕、葡撻、法式焦糖燉蛋、碗仔翅、即炸漢堡扒、自家製冷泡茶,
想講砵仔糕好好食好煙韌🤤,多豆係我的最愛!! 真心個自助區係會令人唔知點揀好,選擇困難又發作哈哈😂~
📍美滋鍋
旺角登打士街56號家樂坊8樓803號舖
2024-08-28
美滋鍋位於旺角,係一間好受歡迎嘅火鍋放題餐廳😋 呢度會營業至凌晨2點,9點後入座仲可以無限時任食,真係宵夜聖地🌙放題套餐C 豪華餐真係性價比極高🤤甜品火鍋放題,每位都只係$198起🤤🤤我哋就叫咗個鴛鴦鍋😋😋膠原蛋白鍋同埋🌽🌽維他命C蕃茄玉米鍋🍅🍅兩款都好有特色,味道濃郁又健康👍講到食材,真係多到數唔晒❤️❤️四方肥牛、羊肉卷、紐西蘭羊肉卷、韭菜豬餛飩、栗米餃、白菜豬肉餃💛白柏葉、田野鄉村嫩豬肉、日本蟹棒、精選肥牛💜澳洲M6+和牛、PRIME牛肩胛、鯇魚片💙鯇魚骨腩、竹簽蝦、沙白、青口同埋蟹籽墨魚滑🩷🩷真係應有盡有😲每樣食材都好新鮮😍😍😍特別係澳洲M6+和牛同PRIME牛肩胛,入口即溶,真係一流🥩除咗火鍋食材之外,美滋鍋仲有一個超豐富嘅甜品小食自助區🍰超過20款甜品選擇,包括提拉米蘇🥰🥰懷舊砵仔糕、自動Pancake機等,真係甜品控嘅天堂🍮仲有地道小食如炸饅頭、燒賣同碗仔翅等港式街頭小食‼️真係好有香港味道😋總括嚟講,美滋鍋真係一間值得推薦嘅火鍋放題餐廳,無論係食材質素定價錢都好有吸引力👍。如果你鐘意食火鍋,又鐘意甜品,一定要嚟試下!
美滋鍋位於旺角,係一間好受歡迎嘅火鍋放題餐廳😋

白柏葉、田野鄉村嫩豬肉、日本蟹棒、精選肥牛💜
澳洲M6+和牛、PRIME牛肩胛、鯇魚片💙
鯇魚骨腩、竹簽蝦、沙白、青口同埋蟹籽墨魚滑🩷🩷

除咗火鍋食材之外,美滋鍋仲有一個超豐富嘅甜品小食自助區🍰

• 膠原蛋白養顏美容鍋
  • 芝士墨魚丸
  • 紫背天葵洛神花茶
  • 綜合滑
  • 精選牛肉拼盤
  • 美國安格斯牛小排(半份)
  • 西班牙黑豚五花肉
  • 花膠
  • 餃子綜合盤
食物唔新鮮,墨魚滑同丸酸,選擇少,4個人先比人揀一個鍋,價錢又貴,趕住叫人入去,其實又唔多客, 門口職員態度欠奉無禮貌我之前食第一次好好,所以先叫friend一齊過嚟食第二次,但退步得好快,唔肯比好嘢人食希望美滋鍋唔好將自己一開始建立嘅良好感覺破壞得一文不值

希望美滋鍋唔好將自己一開始建立嘅良好感覺破壞得一文不值
夜收工食餐靚飯真係好緊要,想打邊爐唔洗限時限刻哩度一流,21:30後入座無限時到02:00!! 店內有卡位坐又唔會迫狹,食得幾舒服。最平個餐都係$198 only, 我地中意食牛就食高一級B餐,可以任食澳洲M6+,美國PRIME牛下肩同埋安格斯牛三角💡仲有海鮮類既蝦,沙白同鱔片都好新鮮,沙白係鮮甜既👍🏻湯底都好好味叫左松茸鍋同埋花膠美人鍋, 美人鍋係打邊爐前飲左兩碗😋佢個自助區有令我眼前一亮,除左一般火鍋料,仲有港式小食咖哩魚蛋,碗仔翅,炸鏝頭,更誇張係甜品又靚又多款應該over 20款,鮮果撻,開心果Cookies, 仲有砵仔糕同埋pancake機,真係食唔哂咁多款! 整體very good, 湯底,食材同埋自助區都高質,又唔限時真係超加分,收工食哩餐真係大滿足👍🏻
店內有卡位坐又唔會迫狹,食得幾舒服。

仲有海鮮類既蝦,沙白同鱔片都好新鮮,沙白係鮮甜既👍🏻

2024-08-27 1782 瀏覽
♥️美滋鍋(旺角)呢間邊爐放題坐得舒服 裝修幾靚又夠光猛見佢啲甜品都幾多選擇就黎試一試今晚收工收夜左 見呢間邊爐仲開緊我地9:30pm後入座可以任飲任食到凌晨兩點😹😹只係每位$198起 超過100款火鍋配料同飲品無限供應靚啲嘅套餐可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩同美國安格斯牛三角我地平平地叫左A 餐 可以任食美國精選肥牛、田野鄉村嫩豬花肉、三皇雞同羊肉卷。簡左鴛鴦鍋 膠原蛋白養顏美容鍋&特濃沙嗲湯🥰小食區有咖喱魚蛋 碗仔翅 炸饅頭等有超過20款甜品供大家選擇 雪糕 🍦 、水果撻、椰汁糕、提拉米蘇、泡芙等,仲有pancake機添😛個人覺得椰汁糕幾好食~自助區竟然有陳皮魚蛋 私心好中意食夾左好多🤣🤣額外值得一讚店員好貼心見我地剝緊蝦殼 主動比左啲濕紙巾我地🤩
♥️美滋鍋(旺角)
呢間邊爐放題坐得舒服 裝修幾靚又夠光猛
見佢啲甜品都幾多選擇就黎試一試
今晚收工收夜左 見呢間邊爐仲開緊
我地9:30pm後入座可以任飲任食到凌晨兩點😹😹
只係每位$198起 超過100款火鍋配料同飲品無限供應

簡左鴛鴦鍋 膠原蛋白養顏美容鍋&特濃沙嗲湯🥰

小食區
有咖喱魚蛋 碗仔翅 炸饅頭等
個人覺得椰汁糕幾好食~

自助區竟然有陳皮魚蛋 私心好中意食夾左好多🤣🤣

2024-08-26 1463 瀏覽
晚上9:30pm後入座還可以無限時任吃任喝到凌晨兩點湯底們選了鴛鴦鍋底:沙爹鍋膠原蛋白養顏美容鍋非常推薦膠原蛋白養顏美容鍋~喝了幾碗湯才開始吃火鍋牛肉放題可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩◎和美國安格斯牛三角。牛肉口感嫩滑,質素極高另外,還有超過100款火鍋配料及飲料無限供應,可以透過iPad 下單或在自助區自選。自助區還有熟食和多款甜品雪糕可以選擇 例如 提拉米蘇,懷舊砵仔及自動Pancake機;地道小食 - 咖喱魚蛋、燒賣及碗仔翅等港式街頭小食

晚上9:30pm後入座還可以無限時任吃任喝到凌晨兩點
湯底們選了鴛鴦鍋底:
沙爹鍋
非常推薦膠原蛋白養顏美容鍋~喝了幾碗湯才開始吃火鍋

牛肉放題可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩
◎和美國安格斯牛三角。
牛肉口感嫩滑,質素極高

2024-08-26 1624 瀏覽
今日去咗呢一間喺旺角嘅新加坡過江龍打邊爐,餐廳有好多種唔同嘅套餐,而且出邊有小食區自助,我同朋友就揀咗最平嘅餐,都有美國嘅牛肉,同埋海鮮。餐廳整體質素其實唔錯,自助區除咗甜品之外都有好多唔同嘅小食包括有炸饅頭,港式嘅小食,包括咖喱魚蛋等等。亦都有涼拌嘅小菜鍾意食呢啲嘅朋友都不妨攞少少試吓。牛肉嘅質素,都係普通餐廳牛肉嘅質素,我覺得正常,有幾碟就有少少太肥,我覺得,整體嚟講我覺得都可以,海鮮嚟講就有海蝦,嚟到嘅時候都仲係非常生猛,睇得出本身非常新鮮嘅材料。個人嚟講非常鍾意食佢嘅墨魚滑,非常好食,而且非常爽口彈牙,充滿墨魚膠嘅味道,淨係食呢個我都覺得抵食。另外海鮮仲有新鮮嘅沙白,每一隻都非常鮮甜,整體口感上都唔錯!鍾意食海鮮嘅朋友,絕對唔可以錯過呢一間餐廳,海鮮嘅質素我覺得非常高!唯一略嫌呢一個最平嘅套餐有少少CP值不是太抵,加一都要$300。不過冇所謂試吓。不過位置嚟講都幾好坐。

2024-08-26 1756 瀏覽
今期旺角最夯係 @bitp.hk 美滋鍋 CP值超高每位$198起 100+款火鍋配料 飲品無限供應9:30pm後入座💥無限時任吃任喝到凌晨兩點當中熟食自助區更係一大亮點 20+款選擇甜品:自動Pancake機 多款開心果主題甜品小食:港式地道燒賣 咖喱魚蛋 懷舊砵仔糕⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯🥢套餐C能滿足各位牛魔王🐂任食高質澳洲M6+和牛美國PRIME牛下肩 美國安格斯牛三角等部位其他肉類有田野鄉村嫩豬花肉 三黃鮮雞 羊肉卷各款海鮮🦐丸餃 蔬菜 飲品 雪糕 沙冰應有盡有·🥘鴛鴦鍋。膠原蛋白養顔鍋🍲必試美人鍋!以瑤柱 雞肉 雞腳 豬骨 豬手熬製每天新鮮製造 含豐富膠質 配搭豆腐菇類 好喝。養身藥膳醉雞鍋🫕陣陣酒香撲鼻 淡淡的藥材味 加上濃郁的雞味味道鮮甜 且酒香提升層次感 飲完暖身又滋補·♨️熟食自助區絕對不能錯過 要留肚食開心果主題嘅甜品~特別推介開心果糯米糍 開心果撻💚好多果蓉自動Pancake 淋上楓糖漿 可夾豬柳 午餐肉或配搭水果🥞好玩又好食 大量甜品選擇港式街頭小食同樣有驚喜 魚肉燒賣夠煙韌咖喱魚蛋香辣帶陳皮香 懷舊砵仔糕好足料
今期旺角最夯係 @bitp.hk 美滋鍋 CP值超高
自動Pancake 淋上楓糖漿 可夾豬柳 午餐肉
或配搭水果🥞好玩又好食 大量甜品選擇
港式街頭小食同樣有驚喜 魚肉燒賣夠煙韌
咖喱魚蛋香辣帶陳皮香 懷舊砵仔糕好足料
背景資料:1756入座,8人,兩小時用餐,枱號17/18號,4人一枱。一) 不斷騷擾食客,頻密地把火力較細而不作了解,當時我們4的食量及速度是有需要把火力調大,否則火鍋會急速降落,影響用餐體驗。二) 送餐忽略枱號,明明有兩部點餐機,但送餐時卻把兩張枱的食物歸一,而不提前告知,造成混亂。三)儘管用餐尚有若一小時,食物卻來得十分之慢,平均而言需要半小時,食物漏單可以理解,但是上餐速度之慢,使得該餐廳(任食)的噱頭,顯得十分無力。
背景資料:

2024-08-24
2024-08-17 2072 瀏覽
呢間火鍋放題店整體質素屬一般水平,菜品普通唔太新鮮,價格相對於所提供嘅食物算是合理。然而等候時間偏長,可能需要耐心等候入座或等候食物上桌。就算book咗枱都未必一定可以到咗即刻有得入去食當日我去食嘅時候就算book咗枱都好都要喺門口再排隊等吓先可以入去建議大家可以去其他差唔多教嘅嘢打邊爐放題同埋有時又會落漏咗嘢同埋會漏單有時候又要等好耐都未上菜,所以建議服務質素可以有待改善