2023-08-20
越式法包 $50法包饀料有豬手、扎肉、醃蘿蔔、青瓜、蕃茄同肝醬。麵包新鮮熱辣又脆口,質感唔會過硬👍🏻 豬手肥瘦適中,唔油膩,而且切成粒狀,增加咗口感;肝醬係老闆親自調製嘅,唔腥,但略嫌唔夠香。〰️〰️〰️〰️〰基本上小店係冇堂食,只係有2張櫈仔比你坐係舖入面涼吓冷氣速食,我哋去到嗰陣咁啱有客坐喺舖裡面食緊,老闆好好人,叫我哋唔介意嘅話,可以企係佢前面cashier位食,仲夾埋一部風扇仔比我哋吹吓☺️小店得一款法包同三款飲品,我哋只係叫咗一個法包share,老闆仲好貼心咁幫我哋分咗2份,等我哋易啲食。味道上嚟講,之前介紹過嘅葱仔比較出色啲,但呢間嘅法包味道唔錯之外,仲食得到老闆嘅用心,係一間值得支持嘅小店😌〰️〰️〰️〰️〰️食物: 4/5性價比: 4.5/5 環境: 3/5服務: 5/5Revisit: Yes
〰️〰️〰️〰️〰
〰️〰️〰️〰️〰️