2024-12-04
《英倫風型格樓上酒吧餐廳》:星期六晚就係想靜靜地chill下,搵咗呢間旺區中的樓上酒吧餐廳~ 裝修帶型格風格,以深色系傢俬、書架上不同書籍、吊燈作襯托。有不少打咭位比大家打下咭🤣 佢地19:30 Happy Hour 紅白酒啤酒都有半價優惠!!🌸燒牛肉全日早餐 $188 配咖啡/果汁/花茶今日唔想食太多嘢,就叫咗呢個all day breakfast😙一上枱都發現幾大份下,超級豐富🥹🥹包括咗: 慢煮燒牛肉、香草雜菌、牛油果、雜菜沙律、牛乳炒滑蛋、牛角包、蕃茄莎莎、德國香腸、香煎煙肉🥓牛肉調味好夠都好淋身,牛肉燒至外焦內淋,成數恰到好處🥹🐮鵝肝澳洲殼飼牛柳8oz $298牛柳煎得頗香,肉味香濃,我哋本身叫咗七成熟,個人認為叫五成應該最好食🤤呢度本身唔會跟額外嘅醬汁,證明咗佢哋嘅調味已經一早預備好,唔需要再額外嘅漲了去提升肉嘅味道。《Milk Tea Wash》$128無揀到跟餐野飲就揀咗加錢upgrade cocktail + $68好清的一款cocktail ,超級容易入口,帶有小小茶味嘅餘韻~✨The Wall Street Bar & Lounge (尖沙咀)尖沙咀金巴利道40號M
🌸燒牛肉全日早餐 $188
配咖啡/果汁/花茶
牛肉調味好夠都好淋身,牛肉燒至外焦內淋,成數恰到好處🥹
🐮鵝肝澳洲殼飼牛柳8oz $298
《Milk Tea Wash》$128