2021-07-28
📍 蕃茄仔 Red Object🚶🏻♂️ 九龍灣常悅道21號EASTMARK1樓7號舖介紹返間好食嘅黃店先 今次去咗九龍灣分店 環境幾舒服 重點‼️間餐廳係播mirror playlist🤣 食飯都食得開心啲😚👅 豚三寶刀削麵 ($85) - 7.5/10🌟我個人好鍾意食刀削麵 煙煙韌韌咁 呢到嘅刀削麵都唔錯 不過因為唔索湯 麵同湯底好似各有各咁 至於主角蕃茄湯底真係好真材實料 仲有啲蕃茄蓉 食落真係好濃郁😚 配料都好豐富 有豬手、豬扒同豚肉片 我就最鍾意佢個豚肉片啦 好香好好味😋👅 牛魔王(雙拼) 刀削麵 ($88) - 7/10🌟呢份就係牛肩胛配牛腩 配料比較少 各兩件 相比起豚三寶我就覺得比較普通 冇乜驚喜 正正常常~整體我自己覺得冇傳聞中咁好食😂 不過不失🤙🏻必食指數👅💦💦:7/10 (下次有機會試下拌麵先🤪)#黃店 💛
🚶🏻♂️ 九龍灣常悅道21號EASTMARK1樓7號舖
👅 豚三寶刀削麵 ($85) - 7.5/10🌟
👅 牛魔王(雙拼) 刀削麵 ($88) - 7/10🌟
必食指數👅💦💦:7/10 (下次有機會試下拌麵先🤪)
#黃店 💛