2023-04-22 1337 瀏覽
一間位於大角咀的一間隱世意大利菜,裝修極有西式風格情懷,食物質素更是令人驚喜,除了歐式Pizza選擇之外,更有多款意粉選擇。價錢亦非常貼地,絕對是你假日歐陸午餐之選!___Pizza con prosciutto scamorza HKD$108(Lunch set)呢個Pizza絕對係誠意之作,每一枱枱面上一定會見到佢嘅蹤影!Pizza即叫即做,熱辣辣送上到你面前,批邊非常脆身,如果你係批邊控,你絕對會愛上佢。批底亦相當有口感,配上煙燻芝士簡直是人間美食,令你有一種相見恨晚嘅感覺!午餐配有香草麵包、餐湯或沙律,仲附送一杯飲品,呢個價錢真係超值之選!GNOCCHI HKD$98(Lunch set)呢個薯仔粉糰係佢地自家製HANDMADE粉糰!先講佢嘅蕃茄肉醬汁,味道比我相像中清新,食得出蕃茄嘅甜香,唔會完全比肉汁搶走蕃茄香味,味道平均,食落唔會有膩感,欣賞!薯仔粉糰亦都相當特別,相信唔係度度地方都可以食到,粉糰帶有薯仔泥嘅質感,同時保留咗麵粉嘅口感,非常特別嘅組合,絕對值得你一試!___評價: 🍽️ 正宗意大利菜 🍕 美食推介💯 CP值極高 ❤️ 治療系美食推介指數:❤️❤️❤️
___

GNOCCHI HKD$98(Lunch set)

___
評價:

🍽️ 正宗意大利菜
🍕 美食推介
💯 CP值極高
❤️ 治療系美食

推介指數:❤️❤️❤️❤️❤️
(五個心心為滿分)