2023-01-27
去完大嶼山返東涌,成個東涌人山人海,東薈城都一樣,所以愈上愈高、愈上愈高,愈高愈少人,第一次貢到上7樓😂😂就發現左錦麗開到來東涌😋叫左幾樣野,每一樣都好讚👍🏻👍🏻👍🏻- 生牛肉湯河🐮檯面有個說明教係你點食😆好得意,我都跟住左佢步驟做😆好想讚個湯,好香濃好入味,真係啖啖都精華😍- 香茅咖喱醬燒牛肋骨🥘本身見到💲198都有少少卻步,但而家唔係間間越南餐廳都有做呢個,所以都係叫左,真係好好好很大份😍而且炆得勁林,好入味好好咬口,真心讚👍🏻- 牛油果米紙卷🥑食左咁多肉,配呢個清新既小食好唔錯,件件都包到脹卜卜,一啖咬落去就係成片牛油果🤤🤤🤤好足料!- 仙人掌百香果梳打🌵絕對係餐廳張相吸引左我叫,好彩實物同餐牌一模一樣😍😍好靚呀!整體來講,店員好有禮貌,全餐都好用心製作,一d都唔馬虎,💯💯💯係值得encore之選😋尤其鍾意食越南菜一定冇失望😊👍🏻
叫左幾樣野,每一樣都好讚👍🏻👍🏻👍🏻
- 生牛肉湯河🐮
- 香茅咖喱醬燒牛肋骨🥘