2022-10-07
《高質手工漢堡😋》———————————————-#BurgerLab 🍔-早排專登慕名而來呢間漢堡小店,價錢貼地,質素好有驚喜😋 落單後即叫即整,小店師傅用心製作😙-🍔 經典牛肉漢堡唔好睇少個牛肉漢堡,同一般坊間嘅漢堡包好唔一樣,採用手打牛肉,大個到一啖咬唔晒,煎得夠哂焦香,超級Juicy,肉味濃郁🐮 啲牛肉汁多到滴出黎,好彩店主都好細心,幫大家準備定手套,方便衞生🤍 中間夾住芝士、生菜同洋蔥充滿囗感,十分推薦~-🍔 烤豬頸肉漢堡豬頸肉原來都可以夾落漢堡裡面,肉質爽口彈牙,好特別😚加埋大大塊嘅菠蘿🍍,味道甜甜酸酸,十分開胃~-升級做combo會有野飲,加$25就番薯🍠或者馬鈴薯條🍟,加$35就有薯格或洋蔥圈~我哋揀咗洋蔥圈,炸得非常香脆,作為小食好唔錯👍🏻-⭐價錢參考:烤豬頸肉漢堡combo:$98經典牛肉漢堡:$60🍌抵deal指數:8/10
———————————————-
#BurgerLab 🍔