2021-04-25
《 一試就愛上😍😍 》有朋友知道我喜歡食西餐,推薦左Bistro Bon比我幾次,但每次都忘記左有佢。於是朋友就約我收工一齊去食晚飯聚舊啦~😆👏🍟粗切薯條配車打芝士醬 $58打頭陣就梗係要叫返個薯條先,粗切薯條薯香四溢,仲係即叫即炸熱辣辣。而車打芝士醬都好吸引架,芝士香濃得黎唔膩,好味啊!🤣🍗炸雞槌 $68炸雞槌真係令我難忘,雞皮香脆雞肉嫩。最正係佢個沙律醬,酸酸甜甜好夾炸雞槌。🍕BBQ手撕豬肉薄餅 $128薄餅都唔錯,批皮係薄脆批,夠曬香口。醬汁係BBQ醬,口味偏重,但配豬肉都幾好味,不過豬肉就少啲咁囉。🦀 帶子蟹肉risotto $178Risotto 最正就係見到大大隻帶子,大隻得黎又嫩。蟹肉整成一絲絲黎煮Risotto,蟹肉嘅鮮咪煮曬入米飯到,勁入味幾好食。🧶 明太子海膽手帶意粉 $168明太子同海膽都好夠鮮味,仲有配埋魚子,意粉又夠彈牙,雖然略略有啲鹹,但都好食啊!
🍟粗切薯條配車打芝士醬 $58
🍗炸雞槌 $68