早幾日同閨蜜黎到bookmark左好耐既月亮打卡餐廳食飯🥰適逢生日前夕要食餐好💓今晚我地就點左個5 道菜餐包左90分鍾任飲意大利氣酒餐🥰啱哂我呢個酒鬼😬🌟前菜烤三文魚他他配牛油果藜麥沙律x西班牙火腿拼盤☺️西班牙火腿包住哈密瓜食好正👍唔會超喊‼️三文魚切碎混入牛油果中😬好正‼️是日餐湯材料夠豐富飲到蕃茄酸味味既味道👍伏特加火焰🔥帶子店員先倒伏特加於帶子表面然後點火🔥帶子吸收香草牛肉味再燒一下中間燒一下仲保持軟滑😍軟殼蟹🦀蟹肉蟹子明太子忌廉扁意粉整隻軟殼蟹炸到金黃色切開外脆內軟👍 忌廉扁意粉🍝混合蟹肉蟹子口感豐富☺️比目魚柳雲酥配忌廉椰菜花飯比目魚柳以麵包康包住煎香😬表面及魚皮鬆脆可口😉魚肉滑溜😋底層忌廉椰菜花飯相當健康😌甜品雜莓窩夫🧇三粒小小的迷李窩夫上面浦滿雜莓及忌廉🥰微甜當中食到雜莓既酸甜😊好食😋🥂意大利氣酒非常易入口🥰任飲黎講質素真係唔差啊👍食飽臨走當然要係餐廳最靚既月亮前打埋卡先啦

🌟前菜
是日餐湯