2019-08-31
餐廳裝修得好似酒吧, 餐廳環境闊落, 光線黑黑地, 好岩收工想吹水鬆一鬆之選, 仲會有波睇, 男女都岩黎一坐低店員就會放低比Nuts, 其實就係墨西哥脆片配酸忌廉醬, 係小編好中意食既小食之一, 兩者好夾 送酒一流小編本身係比個牛油果魚子醬吸引, 果然好好食, 好creamy 且帶適度咸香, 入邊仲有煙三文魚, 配埋沙律菜一齊食好開胃波士頓雞槌原來係水牛城味, 食落酸酸辣辣地, 而且雞肉仲好嫩口同juicy, 好開胃見到芝士流心好吸引, 一於就叫左個試下呢道菜都等左一陣,原來即叫即焗再整炸起, 要等得比較耐一上碟就已經令人垂涎欲滴, 表皮炸得好香脆, 中間嘅雞肉好嫩滑, 雞肉同表皮中間仲有好多芝士流出, yummy主菜就叫左個慢煮香煎美國頂級肉眼扒, 上桌見到煎得好香口好吸引呀, 仲配薯條和沙律菜伴碟, 非常豐富而黑椒汁另上, 帶辣辣地好莣味一切開見到仲係粉嫩色, 生熟程度煎得剛剛好一入口牛味非常之濃郁,食落一啲都唔韌同juicy, 仲有入口即溶的感覺 總括黎講:餐廳坐得舒服, 食物質素好高又好食, 價錢相宜, 真係好岩吹水既地方
見到芝士流心好吸引, 一於就叫左個試下
呢道菜都等左一陣,原來即叫即焗再整炸起, 要等得比較耐
一切開見到仲係粉嫩色, 生熟程度煎得剛剛好
總括黎講: