2021-01-20 284 瀏覽
Crudo $198🍕: Mozzarella di Buffala Campana DOP、Fior di Latte、Parma ham DOP 18 months aged、rucola、grana padano 首先個pizza都幾大份 仲要即叫即整又唔洗等好耐🤣 上枱個時熱辣辣聞到都流晒口水🤤 食落好香cheese味加埋parma ham既鹹香 仲有火箭菜平衡返個味道 整體唔會太膩 而且個餅底好脆 感覺都唔錯🤩評分: 9/10🌟Tiramisu Classico $118☕️: Cacao、biscotti savoiardi、mascarpone、coffee mascarpone cream cheese、可可同咖啡三者互相平衡 每一啖都食到好有層次既味道 首先mascarpone食落好creamy有少少奶香味 加上面頭既可可同底層索哂咖啡既手指餅 食落好香濃得黎又唔會太腍 整體好有口感仲唔會太甜 連平時唔飲咖啡既我都讚好🥰評分: 10/10🌟———————————————————————Babacio (中環)中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈5樓
Crudo $198
評分: 9/10🌟

Tiramisu Classico $118
評分: 10/10🌟
———————————————————————
Babacio (中環)
中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈5樓
Crudo