早之前我同班友食過呢間餐廳,發覺佢超正,依家就帶老公一齊嚟,享受一下我哋難得嘅二人世界啦🫰🏻佢哋嘅服務超一流,細心又貼心,所以佢係一間會令人有返嚟嘅衝動嘅食堂啊!我哋點咗好多款式嘅火鍋配料☺️首先係佢哋嘅湯底「一鍋潮汕湯」💭湯底好清新,帶出一個獨特嘅海鮮味💭一鍋潮汕湯真係好出色,我超推薦呢個湯底!我個人超推薦嘅係「精選進口牛板腱」😍💭牛板腱切得好薄,口感超好,你咬一啖,就會感受到一股脂肪嘅香味在口中綻放💭其實我好揀食肉類,但呢款牛肉令我實在話都得!然後我老公就鍾意食「西班牙粟飼豬肉」💭豬肉質地鬆軟而且完全無羶味。💭豬肉都好結實,口感非常滋味,我老公覺得成晚最好食就係呢一款。佢哋嘅火鍋就係咁有特色,令人食得非常過癮,味道出色,性價比也高🤩‼️呢間餐廳裝修簡潔,頗有風格,氣氛又好似我哋嘅私人空間🌹  總嚟講,我哋兩個都覺得佢嘅菜色夠特色,而且座位舒適,空間寬敞。我哋覺得「一鍋堂」係食港式火鍋嘅新選擇,呢度嘅食物賣相同用料都不馬虎,真係好抵食啊!😋
我哋點咗好多款式嘅火鍋配料☺️
首先係佢哋嘅湯底「一鍋潮汕湯」
💭湯底好清新,帶出一個獨特嘅海鮮味
💭一鍋潮汕湯真係好出色,我超推薦呢個湯底!
我個人超推薦嘅係「精選進口牛板腱」😍
💭其實我好揀食肉類,但呢款牛肉令我實在話都得!

然後我老公就鍾意食「西班牙粟飼豬肉」
💭豬肉質地鬆軟而且完全無羶味。
呢間餐廳裝修簡潔,頗有風格,氣氛又好似我哋嘅私人空間🌹