餐廳: 韓樂 (MOKO新世紀廣場)
資訊:

2021-03-07 353 瀏覽
星期六旺角依舊熱鬧 撘完火車近近想喺Moko食啲嘢 間間餐廳都有人龍 見呢間入得比較快 又有下午茶 就入去試吓啦 •野菌豚肉炒烏冬HKD41 (下午茶)份量比我想像中大碟 完全足夠一個無食午餐嘅人醫肚 配料有椰菜 豚肉 鮮冬菇 椰菜切得太大嚿 又硬 如果用葉會比較好豚肉都有五六嚿 食得出有略略調味烏冬係普通炒嘅港式烏冬 唔算太淋 調味方面應該落咗少少燒汁 但食到碟底比較多油以旺角商場嚟講 41蚊可以食到個烏冬連嘢飲 算係不過不失•香脆炸薯條 加配價HKD10口痕諗住叫個薯條試吓 嚟到都幾失望外觀嚟講 顏色似係用咗萬年油 食落偏硬而且乾身 感覺炸咗好耐 而且薯條唔夠熱完全扣哂分 ✦價錢便宜 屬糧尾之選✦雖然叫韓樂 但大多數食物偏港式 加咗少少少少韓國元素咁囉 🤏🏻🚩韓樂 旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場1樓127號舖

•野菌豚肉炒烏冬HKD41 (下午茶)
椰菜切得太大嚿 又硬 如果用葉會比較好
豚肉都有五六嚿 食得出有略略調味