❖ Burger’s Friend Forever ❖ 📍啟德原來啟德新住宅區呢度已經有唔少餐廳同Cafe😱❣️今日遊車河,search到呢間burger 即刻去試一試!雖然呢度係發展區,但係建設得7788。環境乾淨清幽一嚟到已經滿座了。不過等咗一陣就有位,順便叫埋外賣俾屋企人😆餐廳樓底高,裝修帶點工業風又有少少時尚擺設!餐廳食物種類都唔少,不過生酮Burger一早已經賣晒lu🥲今日試咗幾款Burgers:經典牛肉漢堡 - 牛肉味好濃而且漢堡扒好足料紮實,肉汁豐富,配上適量嘅醬汁同埋蔬菜,唔錯👏🏻另外,黑松露和牛漢堡 - 油香比較重嘅牛肉漢堡配黑松露再加上豆苗,香口得來又唔會太膩,原來漢堡加豆苗係咁好食👏🏻除咗Burgers,我仲另外加配左連皮薯條&香蕉牛油果奶昔! 個薯條好好食😍又脆又好香薯仔味!奶昔質地都啱啱好,香蕉同奶味調教得好好,容易入口又好清新👍🏻總括而言,呢度環境令人放鬆,食物好食,絕對係假日relax嘅好去處😍

2023-05-20
外賣自取