2016-05-23 7133 瀏覽
今晚心思思想食燒肉🍖,荃灣燒肉店琳瑯滿目,但最鍾意既仍然係喜來稀肉👍六點左右到達,人流不算太多,不用等位就可以嘆韓牛🐮最近新出了2個2人套餐:壹頭豬$388 同 壹頭牛$488 包兩罐飲品,好多款肉聚成一碟都好吸引,一於豪一豪,就簡壹頭牛🔨Order完,店員就趕緊送上韓式小碟( 泡菜,大豆芽,大豆湯),生菜籃等,都是無限添的🙌而且店員將2種蛋漿(有1邊加入泡菜)同蒜片倒入爐邊,好期待凝固的一刻一邊食一邊等,重頭戲來啦!擺盤好有心思,除左有名的花瓣形喜來烤肉,套餐還包牛五花,牛肋骨等,我依個食肉獸睇見真係爽歪歪而且同餐牌幅相一樣,符合商品說明條例 黎張大合照先😂牛五花好薄好薄,不用燒太耐就食得,都挺有牛味,我喜歡夾上大生菜,加上韓式醬,少少爐邊蒜片,生菜新鮮爽脆,加埋嫩肉真係無得頂 吾該,黎多兩盤生菜!而喜來烤肉更不用多說,依然是肉汁juicy,油脂分布很平均,牛肋骨肉味濃郁,性價比高,今晚真係滿足哂我好想好想食靚韓牛的心,肚子飽飽表示好滿意好味指數: (最高×5)喜來真係我食燒肉的第一首選🙆 坐位闊落,我添加幾次配菜,店員的動作都很快,態度有禮,一邊聽著韓國流行曲,一邊燒著肉,一邊等待
六點左右到達,人流不算太多,不用等位就可以嘆韓牛🐮

一邊食一邊等,重頭戲來啦!
獸睇見真係爽歪歪
而且同餐牌幅相一樣,符合商品說明條例
黎張大合照先😂
吾該,黎多兩盤生菜!

好味指數:
(最高
×5)
喜來真係我食燒肉的第一首選🙆 坐位闊落,我添加幾次配菜,店員的動作都很快,態度有禮,一邊聽著韓國流行曲,一邊燒著肉,一邊等待滑溜溜的爐邊蛋變熟真是令人心情變得愉快
2016-05-20