餐廳: 牛角次男坊 (荃灣廣場)
資訊:

疫情之下宜家夜晚無左堂食 夜晚除左做個乖寶寶食媽媽飯之外, 就係叫返個外賣返屋企食了~ 咁岩行過牛角次男坊竟然見到佢做緊外賣75折~!! 價錢實在太吸引了吧~!!!1️⃣牛角燒肉丼 💰$59 > 💰$44.25燒肉份量都幾多, 厚度適中唔會太薄, 每一塊都燒得好香, 少部分仲燒到有d焦脆邊邊添~~ 肉質幾唔錯, 略微多左ddd根XP燒肉同飯中間放左好多芽菜同紫菜啖啖飯除左紫菜之外仲有好香既燒肉汁同燒肉香味添呀~ 係好懷念既味道T.T 太好味了~! 原諒我太耐無食燒肉了><可能價錢真係幾吸引, 排隊既人真係好多>< 最後比我發現可以網上落單XD 可以搵返上面張圖掃下個QR Code👆🏻 同埋記住預鬆ddd時間, 外賣太多所以出餐會等耐少少🤏🏻😉
疫情之下宜家夜晚無左堂食

1️⃣牛角燒肉丼 💰$59 > 💰$44.25

燒肉同飯中間放左好多芽菜同紫菜

原諒我太耐無食燒肉了><
牛角燒肉丼
15 分鐘 (堂食)
$44.25 (晚餐)