朋友👳🏻約我喺呢個商場shopping兼食嘢,我哋行吓行吓,見到呢間喺戲院旁邊嘅食店🍽️,食物似乎幾啱呢日嘅胃口,就決定喺度開餐😆,呢度堂食又得、攞走又得、帶入戲院食都得,得咗🤣我哋叫咗呢啲食物share嚟食😆:$158「法式豬鞍架配烤菜」$128「南洋宮保大蝦意大利麵」揀咗一個沙律🥗一個餐湯:沙律菜新鮮;餐湯係熱辣辣嘅蘑菇湯😋;仲揀咗一杯果茶一杯熱咖啡☕️;仲有兩塊多士🥪「南洋宮保大蝦意大利麵」:大蝦仁🍤有幾隻全部都肉質結實😋;用「宮保雞丁」煮法幾惹味😋;意大利麵煮得 al dente 啱我胃口😆,意大利麵 仲吸收咗啲「宮保蝦仁汁」,出奇地夾同幾好味🤩「法式豬鞍架🐷配烤菜」:「豬鞍架🐷🥩」厚切烤得啱啱熟,所以肉質都幾軟熟,仲有啲肉汁流出嚟😋;旁邊嘅配菜亦都烤得好食,包括有車厘茄🍒、翠玉瓜、燈籠椒🫑、南瓜🎃等 🤩

我哋叫咗呢啲食物share嚟食😆:
$158「法式豬鞍架配烤菜」
$128「南洋宮保大蝦意大利麵」
[餐湯/沙律+果茶/咖啡/茶/汽水+$30]