2023-09-07 110 瀏覽
《壽喜燒牛肉溫泉蛋意大利飯》❣️平時食過咁多間,呢間總算合我心意,呢度既廚師做得好食,🩵都係經驗師父,一向對食方面都有要求,呢度既食材都好靚好高質,壽喜燒牛肉好嫩滑,仲有壽喜燒既味道,另外將溫泉蛋加埋意大利飯撈埋一齊食,簡直係一級享受 《香辣蒜片蜆肉橄欖油炒意粉》❣️睇上去好似好清淡,但原來好好食,香辣既味道再夾上蜆肉仲有意粉,完全提升左成個意粉質素,意粉軟硬適中,🩵融合到橄欖既口感,係一道值得再食既意粉《慢煮西班牙黑毛豬,黑醋汁,配薯蓉》❣️呢一入西班牙黑毛豬做主菜既菜式,用料一定唔會差,利用慢煮出黎既黑毛豬,保留著原有既味道,唔需要擔心會流失,然後再有黑醋汁酸酸地既口味,同黑毛豬一齊食,係一個高品味既食法,🤍而另外既薯蓉有好香既奶油薯蓉味,會再返來食多次🩵終於食到一間品質好既餐廳,下次會介紹朋友來食,整體感覺良好,價錢合理,服務良好👀🩵
《壽喜燒牛肉溫泉蛋意大利飯》
《香辣蒜片蜆肉橄欖油炒意粉》
《慢煮西班牙黑毛豬,黑醋汁,配薯蓉》