最鍾意食好嘢又可以打卡,竟然喺觀塘發現呢間露營風🏕️泰國菜,即刻試吓。店入面有多個打卡位,雖然因為有人訂晒座無得坐tent(估唔到平日晚都咁多人) 但坐外面影埋d tents又幾靚,趁住野食未到,當然係瘋狂打卡先📷食泰國野,特飲🍹當然唔少得,我地叫咗Dinner Set所以特飲只要半價👍🏻點咗藍蝶花荔枝特調同鳳梨氣泡特飲,兩杯都酸酸甜甜,非常開胃解渴重點推介主菜:煙燻西班牙黑毛豬鞍🐖黑毛豬鞍厚身但而且肉質軟腍腍,加埋個班蘭香茅燒汁,溝埋啲肉汁好Juicy❤️另外值得一讚就係跟餐嘅泰式奶茶奶凍同奶茶雪糕,香濃奶茶味,唔會太甜,攪到大家爭住食😂我哋另外仲點咗火山排骨,細都超大份,個汁辣得嚟惹味,食都唔停口3個人埋單7百幾蚊

重點推介主菜:煙燻西班牙黑毛豬鞍🐖

3個人埋單7百幾蚊