再次黎到尖沙咀依間沐白,鐘意佢地依度有好多座位同打卡位,仲有得叉電!嗌完野飲就可以坐住慢慢等▪️大甲芋頭鮮奶 $30+6佢地既芋頭真材實料,充滿大甲芋頭獨有既香😭❤️雖然店員話要攪勻先飲,但我更加鐘意啲芋泥沉曬底咁飲,可以啜到稠身既芋泥~佢地用左明治鮮奶沖,所以啲奶都幾香濃。今次依杯仲加左小芋圓,佢地既芋圓同出面果d唔一樣咖,細細粒偏透明,介乎珍珠同芋圓之間。其實平時我唔係好鐘意食芋圓...但竟然覺得依隻幾好食,仲要飲極都有,真係唔好話唔飽😅不過本身個芋泥味太濃啦,要分開仔細dap先dap到芋圓個味😌▪️芝雪木瓜鮮奶 $39招牌既芋頭奶好飲,但木瓜奶選手竟然勢勻力敵😨宣布打和~木瓜奶鮮甜順口之餘奶味香濃,重點係個芝士奶蓋整得好好好正,咸咸甜甜又夠濃厚😍市面好少可以奶蓋係我滿意,依個卻很可以😎
嗌完野飲就可以坐住慢慢等

▪️大甲芋頭鮮奶 $30+6
佢地既芋頭真材實料,充滿大甲芋頭獨有既香😭❤️

▪️芝雪木瓜鮮奶 $39
招牌既芋頭奶好飲,但木瓜奶選手竟然勢勻力敵😨宣布打和~
市面好少可以奶蓋係我滿意,依個卻很可以😎