2023-09-29
老媽拌麵係我心目中一直都係食拌麵😂無意中發現原來佢宜家出左晚市套餐, 多左好多台式食品! 今晚就去會一會佢先😎...台式三杯雞 HK$98Taiwanese Basil Chicken落左好多配料, 辣椒🌶️炸蒜🧄九層塔🪴完全無手軟, 好惹味, 送飯一流!...西紅柿慢煮牛肋條鍋 HK$98Stewed Beef Ribs Rice in Tomato Sauce 牛肋條炆到好淋好入味😍肉質好嫰, 蘿蔔🥕同蕃茄🍅我都清晒!...酥炸甜不辣 跟餐+HK$22Fried Fish Cake唔會炸到乾晒, 亦唔油膩, 好彈牙🤸🏻...豆乳香香雞 跟餐+HK$22Taiwanese Fermented Bean Curd Fried Chicken炸雞好香脆🐔配上咸咸香香嘅豆乳醬真係絕配...冬瓜檸檬 跟餐+HK$10Winter Melon & Lemon juice驚喜! 唔會死甜, 好濃冬瓜香氣!...水果茶 跟餐+HK$10Fruit Tea呢杯野愈飲愈好味😂唔知係咪因為啲生果浸耐左出晒味呢?🍊🍓🍉🍎
台式三杯雞 HK$98
Taiwanese Basil Chicken
西紅柿慢煮牛肋條鍋 HK$98
牛肋條炆到好淋好入味😍肉質好嫰, 蘿蔔🥕同蕃茄🍅我都清晒!
酥炸甜不辣 跟餐+HK$22
Fried Fish Cake
唔會炸到乾晒, 亦唔油膩, 好彈牙🤸🏻
豆乳香香雞 跟餐+HK$22
炸雞好香脆🐔配上咸咸香香嘅豆乳醬真係絕配
冬瓜檸檬 跟餐+HK$10
Winter Melon & Lemon juice
驚喜! 唔會死甜, 好濃冬瓜香氣!
水果茶 跟餐+HK$10
Fruit Tea