2023-05-06
收工同朋友係銅鑼灣想搵個地方,好好坐底吹水聚舊,行到希雲街見到呢間呢間環境清靜好啱feel ge cafe ☕️ 佢地其中一個熱門推介 係德國豬手套餐,連湯、麵包同野飲,仲可以加少少錢 要埋個飯/意粉啱曬我地呢d有選擇困難症既人…😆🐖 德國豬手套餐 | Pork Knuckle Combo Set ($258)德國豬手呈上枱就好香啦,食落皮肥肉嫩又夠腍,而且仲有陣蜜糖味添🍯,份量夠滿足仲岩哂同朋友開心share 阿!連 磨菇湯🥣 配麵包🥖蘑菇湯飲落又滑夠creamy,食落仲會有少少蘑菇蓉 ,配埋香脆既蒜蓉包簡直係perfect match!🎉包 飲品2杯🥂 (每款特飲+$18)Iced Oreo Chocolate Milk 🍹邪惡版Oreo 朱古力奶,啖啖都飲到奶滑及朱古力既濃香,夠濃郁之餘仲有塊Oreo食添,鍾意甜味既你地又點可以錯過呢!😍Lemon & Lime Soda 🥤口味上呢杯就酸酸甜甜,夠清爽得黎仲可以解膩添。🌱加 菠菜汁意大利飯| Spinach Risotto🍛 (+$78)意大利飯飯粒煙韌,加上菠菜汁一齊烹調,令原來濃郁奶油香意大利飯既面貌,𣊬間演變成一道清新又健康
連 磨菇湯🥣 配麵包🥖
包 飲品2杯🥂 (每款特飲+$18)
Iced Oreo Chocolate Milk 🍹
Lemon & Lime Soda 🥤
口味上呢杯就酸酸甜甜,夠清爽得黎仲可以解膩添。🌱
意大利飯飯粒煙韌,加上菠菜汁一齊烹調,令原來濃郁奶油香意大利飯既面貌,𣊬間演變成一道清新又健康既燉飯💚無論烹調上及配搭上都夠創新又唔會令到意大利飯有陣草青味,味道真係唔錯唔錯,配埋一個烤香既大啡菇,夠哂juicy仲為整道菜點綴點綴。😋