課後嘅閒逸時光,我同朋友💅🏻去咗旺角嘅「HeSheEat」飲下午茶聊吓天。邊度都尋唔找到另一間西餐廳可以媲美佢地嘅質素同用心🥳,尤其對於鍾意甜品嘅我哋,真係無得彈🚀。「HeSheEat」嘅食物款式嘅話,真係好多💐。我哋叫咗月見燒牛肉丼🐮、香煎加拿大豬鞍扒伴焗香蜜糖薯仔🐷、朱古力Oreo純牛乳刨冰🍨,同埋凍檸茶🍋同夏日水果茶 🍹。睇到月見燒牛肉丼嗰陣,肉質鬆軟得入帶韌,再配上醬汁嘅甜香,簡直係美味到犯規👍。同埋香煎加拿大豬鞍扒,呢個就真係我哋嘅肯定了,加埋香蜜糖薯仔🍠再配埋醬汁,大快朵頤🤤。我最鍾意嘅朱古力Oreo純牛乳刨冰就好似「甜點國度嘅鑰匙🔑」,蜜糖嘅味道再搭配牛奶嘅滑度,食埋一件就好似咁樣攬入一個甜點世界🎂,真係痴線😵‍💫咁!凍檸茶🍋,「味道清香,好飲!」個夏日水果茶🍹分量大,味道淡雅,適合大班朋友一齊分享。我朋友試咗一啖,印象深刻,話「味道飽滿,又唔會太甜,赞👍!」總結埋,我哋食完「HeSheEat」嗰陣,只有讚美嘅形容黎形容佢哋👏。每一道菜都正到流晒口水鴨💦,我再三保證,等待時間係💯%值得嘅!