你算唔算愛好品嚐新鮮海鮮同獨特火鍋呢?如果答案係肯定嘅,咁你就唔好錯過我今次要介紹嘅餐廳—天空虎嘯!位於天后區嘅呢間餐廳,不但環境寧靜又而且好舒適👍♦️ 阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888 ♦️ 首先我要介紹同你分享嘅,係呢道超豐富嘅海鮮蒸氣套餐。長腳蟹金黃金黃嘅顏色好吸引,肉質鮮嫩鮮嫩,配上特製醬汁,真係太美味了😋!龍蝦嘅鮮味加上蟹肉嘅鹹香,令人回味無窮,食落去就感覺好開胃🥰!我特別鍾意佢嘅口感,柔滑有韌性,令人一再覓食。 簡直就係海鮮愛好者嘅福音呀👏🏼👏🏼!♦️ 蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉) ♦️其次我想同大家分享嘅,係蘇格蘭刺身帶子。個人覺得呢個菜式係餐廳裡面一個超級搶眼嘅亮點。每只帶子嘅大小都一模一樣,呈現出金黃色澤,跟住係鮮美爽口嘅帶子肉,再配以醬料,味道係邊食邊津津有味😍!好有食慾呀😝!♦️ 日式京蔥醬油配本地地雞 ♦️呢道食品,喺賞心悅目嘅外表下,儲藏咗豐富美味。鮮嫩嘅雞肉同甜甜嘅京蔥混合搭配,非常美味。無論係細嚼慢咽定係大口食肉,都好好味。喺京蔥嘅甜味中帶嚟嘅藝術享受,我好滿意
♦️ 阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888 ♦️
♦️ 蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉) ♦️