2022-08-10 1096 瀏覽
平時導我去食野嘅係同事A啦呢個係同事B同事A美食率有50%同事B係0%😅😅😅有一日想食個粥啦點知原來真係Joke嚟🤮🤢鮮雞JOKE $45🤢嗱我首先形容一下個粥係點嘅先一開啦😲事關我真係好耐冇食過粥🤩所以聞到個粥香我係極之期待嘅🤩嗱照常理咁期待應該會有加分㗎🤩我輕輕一撩 撩舊雞出嚟望兩眼🤨😨😨😨喂大佬冇雞骨 冇雞皮😦擺入口咬兩野😦…………喂冰鮮去骨雞柳仲要係雪到冇味嗰隻……😦啲肉夠膽死同我一絲絲散開曬嘅冇咬口冇鮮味合埋眼唔知食緊乜失敗🤮咁雞粥就梗係粥緊要啦😄唔緊要我地粥好食咪得囉😄搓多媽嗲❗也咩嗲嗲菇啦嘥❗🤮個粥,係有味精嘅🤮初頭食不疑有詐吖😄哈又幾鮮味喎😄稀就稀就稀左啲,又冇乜米香咁啲米仲唔開花添😄🤢🤢🤢🤢🤢🤢食多陣抖一抖……喂有啲口渴搞唔掂🥵同事B曰:呀,唔記得同你講😄佢有落啲MSG嫁😅哇早響吖大佬🤮我夠膽講呢個係本肥高中開始識欣賞粥到現時為止食過最伏最垃圾最噁心嘅粥🤮偷工減料落曬味精收你幾廿蚊🤮街邊求其搵檔都冇咁嬲🤢肥仔指數:🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮/5🐒滿分#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram
平時導我去食野嘅係同事A啦

搓多媽嗲❗也咩嗲嗲菇啦嘥❗🤮

個粥,係有味精嘅🤮
初頭食不疑有詐吖😄
哈又幾鮮味喎😄
稀就稀就稀左啲,又冇乜米香咁
啲米仲唔開花添😄
🤢🤢🤢🤢🤢🤢
食多陣抖一抖……喂有啲口渴搞唔掂🥵

同事B曰:呀,唔記得同你講😄佢有落啲MSG嫁😅

哇早響吖大佬🤮

偷工減料落曬味精收你幾廿蚊🤮
街邊求其搵檔都冇咁嬲🤢

肥仔指數:🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮/5🐒滿分

#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #可惜不是你 #劣食 #垃圾 #中伏 #唔建議 #Joke #msg #haiya #粥 #粥品 #poop #rubbish #味精 #foodblogger