一間集西餐 x 串燒一身的工廈Cafe,木系的環境令人感覺好舒服~而且有提供Board game,啱晒一大班人嚟邊食邊玩~食物方面都不錯,套餐包括有沙律同飲品,特色飲品就需要另外加錢,出餐都算快,而且係有心機的擺盤!自家製手打雞肉漢堡扒好有誠意,夠哂厚肉,亦同時提供茄汁同黑松露醬沾薯條!而且另外仲有串燒,啱晒一班人邊玩Board game邊食串燒!⋯⋯⋯⋯ 𝕞𝕪 𝕠𝕣𝕕𝕖𝕣 ⋯⋯⋯⋯𖤣 自家制手打雞肉漢堡($128)𖤣 日式咖喱吉列豬扒飲 ($68)𖤣 菠蘿梳打(跟餐+$28)𖤣 藍莓乳酪沙冰(跟餐+$38)𖤣 雞軟骨串燒(2串$36)𖤣 藍莓乳酪沙冰($48/6)⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⊃✎⁾⁾Like+分享給愛吃嘅朋友仔啦( ´͈ ᗨ `͈ )◞‎♡⃛⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

⋯⋯⋯⋯ 𝕞𝕪 𝕠𝕣𝕕𝕖𝕣 ⋯⋯⋯⋯
𖤣 自家制手打雞肉漢堡($128)
𖤣 日式咖喱吉列豬扒飲 ($68)
𖤣 菠蘿梳打(跟餐+$28)
𖤣 藍莓乳酪沙冰(跟餐+$38)
𖤣 雞軟骨串燒(2串$36)
𖤣 藍莓乳酪沙冰($48/6)

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯