咁啱係pizza hut買咗個迷你pizza ,覺得淨係食pizza 有啲悶就隨便買啲小食食,平時食依間「繼光香香雞」都係食佢嘅雞,好少話會單點其他小食,但估唔到佢嘅小食水準都唔錯除咗小食之外,仲有啲套餐可以見,不過我已經有一個pizza,所以淨係叫小食咁小食唔需要炸雞咁要炸咁耐,所以落咗單唔使一陣就有得食😋😋甜心地瓜球(9粒)$20 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟外層炸到脆香,內裏地瓜又好軟糯,而且帶少許甜,唔係落咗糖嗰種甜,係地瓜本身自己嘅甜味🤤好食!不過我個人覺得紫色和黄色味道冇咩分別墨魚甜不辣 $24 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟平時都會見到甜不辣,但是黑色嘅甜不辣就真係好少見,咁就順便叫埋試下,味道方面同平時嘅甜不辣一樣味道,質感比較煙靭少少,而且落咗少少調味料,食落更加惹味以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。

咁小食唔需要炸雞咁要炸咁耐,所以落咗單唔使一陣就有得食😋😋

甜心地瓜球(9粒)$20
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟