2022-08-16
友人一早到咗但得翻bar枱,諗住同佢講話唔想坐嘅時候發現原來呢度嘅窗邊位先係最正🪟坐得非常舒服with開陽嘅景觀,為忙碌嘅星期一展開美好嘅開始💕✤ 𝐀𝐕𝐎𝐂𝐀𝐃𝐎 𝐓𝐎𝐀𝐒𝐓 𝟐.𝟎 $𝟏𝟑𝟖平時絕少會叫all day breakfast嘅我,一search就即刻比呢個吸引住呢!其實combination好簡單;先有熟到啱啱好嘅軟滑牛油果🥑、辣肉腸、Burrata cheese、流心蛋黃以及金奇異果醬。將上述喜歡嘅配料塗抹係香脆酸種麵包上面就完美👍🏻✤ 𝐂𝐇𝐈𝐂𝐊𝐄𝐍 𝐀𝐍𝐃 𝐖𝐀𝐅𝐅𝐋𝐄 $𝟏𝟖𝟖呢個waffle居然係雞蛋仔waffle😂不過相對比較油膩少少,但我係好鍾意的!甜甜辣辣嘅泡菜同炸到好酥脆嘅炸雞🍗簡直係不敗組合✤ 𝐒𝐏𝐄𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐋𝐔𝐍𝐂𝐇 𝐒𝐄𝐓 原來係10-5pm order任何main就可以配有下面嘅side dishes一份呢,雖然全部都麻麻地🥹-✤ 𝐑𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐜𝐚𝐮𝐥𝐢𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 烤過嘅椰菜花上面灑上帶有魚味嘅粉末,不過不失🐟-✤ 𝐈𝐡𝐨𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐡𝐚𝐦好地地ham好奇點解要淋上橄欖油🥹
✤ 𝐀𝐕𝐎𝐂𝐀𝐃𝐎 𝐓𝐎𝐀𝐒𝐓 𝟐.𝟎 $𝟏𝟑𝟖
✤ 𝐂𝐇𝐈𝐂𝐊𝐄𝐍 𝐀𝐍𝐃 𝐖𝐀𝐅𝐅𝐋𝐄 $𝟏𝟖𝟖
✤ 𝐒𝐏𝐄𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐋𝐔𝐍𝐂𝐇 𝐒𝐄𝐓
✤ 𝐑𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐜𝐚𝐮𝐥𝐢𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫
烤過嘅椰菜花上面灑上帶有魚味嘅粉末,不過不失🐟
✤ 𝐈𝐡𝐨𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐡𝐚𝐦
好地地ham好奇點解要淋上橄欖油🥹